[H-verkko] Koulutusta: Haku Castrum Novumin arkeologisille kaivauksille

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Huhti 20 09:12:05 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi koulutusta: 
--------------------------------------------
Haku Castrum Novumin arkeologisille kaivauksille
--------------------------------------------
Suomen Rooman-instituutti julistaa haettavaksi kuusi paikkaa klassillisen arkeologian ja antiikintutkimuksen tai historiatieteiden opiskelijoille ja nuorille tutkijoille Castrum Novumin (Santa Marinella) arkeologisilla kaivauksilla Italiassa syyskuussa 2022. Osa paikoista on tarkoitettu jo jonkin verran arkeologista kenttäkokemusta omaaville ja osa opiskelijoille, joilla ei ole aiempaa kaivauskokemusta klassillisella maaperällä. 

Instituutti maksaa valituille 1000 euron stipendin matka- ja elinkustannuksia varten sekä huolehtii majoituksesta ja vakuutuksista.

Kaivauksille haetaan sähköisellä hakulomakkeella: https://link.webropol.com/s/irf-castrumnovum2022. Hakuaika päättyy ma 9.5. klo 23.59 Suomen aikaa. Hakemuksessa pyydetään motivoimaan kaivauksille hakeutuminen omien opintojen kannalta, kertomaan antiikkiin ja klassilliseen arkeologiaan liittyvistä kiinnostuksen kohteista ja opistosuorituksista sekä mahdollisesta arkeologisesta erityisosaamisesta (materiaalituntemus, kartanpiirto, 3D-mallinnus tms).

Lisätietoja kaivauksista antaa instituutin intendentti Simo Örmä (orma at irfrome.org).

Castrum Novumin roomalaista merikoloniaa n. 60 km Roomasta pohjoiseen on kaivanut vuodesta 2010 alkaen Museo Civico di Santa Marinella ”Museo del Mare e della Navigazione Antica” yhteistyössä useiden italialaisten ja ulkomaalaisten arkeologisten laitosten kanssa. Projektin tieteellinen johtaja on Dr. Flavio Enei.

https://irfrome.org/haku-kaivauksille-2022/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Simo Örmä
orma at irfrome.org
https://irfrome.org/haku-kaivauksille-2022/

Ilmoitus vanhenee: 9.5.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/haku-castrum-novumin-arkeologisille-kaivauksille/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko