[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Suomen valokuvataiteen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Marras 25 09:39:55 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Suomen valokuvataiteen museoon
--------------------------------------------
Etsimme pätevään joukkoomme amanuenssia toimialueenaan museon monipuolinen kokoelmatyö. Amanuenssi työskentelee valokuvakulttuurin asiantuntijana osana museon kokoelmatiimiä. Työtehtäviin sisältyy päivittäisen kokoelmatyön lisäksi kokoelmanhallinnan ja kokoelmien saavutettavuuden edistämistä ja kehittämistä, tieto- ja kuvapalvelutyötä sekä hankkeita.

Tehtävään valittavalta edellytämme korkeakoulututkintoa esimerkiksi humanistiselta tai yhteiskuntatieteelliseltä alalta. Museologian, informaatiotutkimuksen tai arkistoalan opinnot lasketaan eduksi. Edellytämme kokemusta kuva-arkisto- tai museotyöstä sekä hyviä projektinhallinta- ja viestintätaitoja. Tehtävässä erityisen keskeisiä ovat hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot.

Arvostamme valokuvan moninaista tuntemusta, kokemusta verkkohankkeista, kirjastotyöstä tai nykydokumentoinnista. Toivomme tehtävään valittavalta idearikkautta, tavoitteellista työotetta, kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia sekä pitkäjänteisyyttä ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla erinomainen suomen kielen kirjallinen taito sekä hyvät englannin ja ruotsin kielen taidot.

Suomen valokuvataiteen museo on aktiivinen kulttuurilaitos ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää ja vaalia valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria. Museon arvot ovat keskusteleva, näkemyksellinen, vastuullinen ja asiantunteva. Innostunut ja aktiivinen työyhteisömme on näköalapaikka valokuvakulttuuriin. Museo on Helsingissä toimiva valokuvan valtakunnallinen vastuumuseo, jonka kokoelmiin kuuluu noin 2,7 miljoonaa valokuvaa, sekä valokuvataidetta että valokuvan eri käyttökulttuureja. Museon kirjasto on 14 500 nimikkeen tutkimuskirjasto.

Työsuhde on toistaiseksi jatkuva. Alkupalkka on 2.600–3.000 euroa. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 14.11.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen fmp at fmp.fi (viestin aihekenttään ”amanuenssihakemus”).
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anni Wallenius
anni.wallenius at fmp.fi
041 4406 387 
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi

Ilmoitus vanhenee: 14.11.2021

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-suomen-valokuvataiteen-museoon-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko