[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kansanvalistusseura etsii näyttelysuunnittelijaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Marras 8 09:44:48 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kansanvalistusseura etsii näyttelysuunnittelijaa
--------------------------------------------
Kvs-säätiö (Kansanvalistusseura sr.) on sitoutumaton sivistyssäätiö ja sivistyksen peloton puolustaja.

Kesällä 2022 avattava Sivistystila on näyttely, joka kutsuu katsomaan suomalaisen sivistyksen ja koulutuksen tarinan kautta itseemme ja tulevaisuuteen. Se on hanke, jota toteutetaan yhteistyössä Sitran Sivistys+ -ohjelman kanssa.

Näyttelysuunnittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Sivistystila-näyttely. Tarkempia tietoja löydät näyttelysuunnittelun toimeksianto (pdf) -dokumentista.

Uskomme, että olet meille juuri oikea toimeksiannon toteuttaja, mikäli sinulla pysyy kirkkaana mielessäsi asiakaslähtöinen ajattelu ja osaat myös auttaa meitä ymmärtämään paremmin näyttelysuunnittelun lainalaisuudet. Toivomme näyttelysuunnittelijan pystyvän myös sopimuksen mukaan auttamaan meitä oppilaitoslaitos- ja esinesponsorointiyhteistyössä.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta ja referenssejä näyttelysuunnittelusta. Eduksi luetaan kokemus yleisötyöstä, museopedagoginen osaaminen sekä kiinnostus sivistyksen toimialaan.

Kvs-säätiössä työskentelee poikkeuksellisen motivoitunut asiantuntijajoukko, ja näemme elinikäisen oppimisen ihmisen perusoikeutena. Kanssamme toimii laaja verkosto kumppaneita yhteiskunnan eri alueilta Suomessa ja maailmalla.

Näyttelysuunnittelu voidaan tehdä palvelumyyntinä tai työsuhteessa 1.11.2021–30.6.2022, tai sopimuksen mukaan. Jos näyttelysuunnittelu toteutetaan työsuhteessa, noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tällöin työaika ja palkkaus määritellään erikseen. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä, ja olet tervetullut käyttämään myös meidän toimitilojamme.

Lähetä tarjouksesi tai työhakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20. lokakuuta osoitteeseen pmo at kvs.fi. Liitä mukaan referenssejä aiemmista töistäsi.

Keskustelemme ja tarkennamme toimeksiantoa mielellämme. Voit olla yhteydessä projektipäällikkö Nina Hjeltiin puh. +358 41 544 8182 aikavälillä 6.–15. lokakuuta.

Toivottavasti tapaamme pian!
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Nina Hjelt
pmo at kvs.fi
+358 41 544 8182
https://kansanvalistusseura.fi/avoimet-tehtavat/nayttelysuunnittelija/

Ilmoitus vanhenee: 20.10.2021

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kansanvalistusseura-etsii-nayttelysuunnittelijaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko