[H-verkko] Muut tapahtumat: Museoviikon virtuaalinen lounasopastus: Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyyn

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma toukokuu 17 10:53:00 EEST 2021


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
Museoviikon virtuaalinen lounasopastus: Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyyn

18.5.2021 klo 12:00 -  klo 12:30 Suomen maatalousmuseo Sarka
Virtuaaliopastus
18.5.2021 klo 12:00 -  klo 12:30 Suomen maatalousmuseo Sarka
virtuaaliopastus
--------------------------------------------
Tervetuloa Museoviikolla virtuaaliopastukselle Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyyn! Opastus kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta maksalaatikkoon. Opastuksella pohditaan myös sitä, miksi nykypäivänä syömme sellaista ruokaa kuin syömme. Opastuksen kesto on puoli tuntia.

Opastuksia järjestetään Museoviikolla kolmena päivänä:
ti 18.5.2021 lounasopastus klo 12
to 20.5.2021 lounasopastus klo 12
pe 21.5.2021 after work -opastus klo 16

Opastukselle mahtuu 20 osallistujaa. Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info at sarka.fi. Ilmoitathan viestissä, minkä päivän opastukselle varaat paikan. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin liittymisohjeineen sähköpostiin.


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Riikka Soininen
riikka.soininen at sarka.fi
02 763 7700
https://www.sarka.fi/yleinen/virtuaaliopastuksia-museoviikolla/

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/event/museoviikon-virtuaalinen-lounasopastus-tehtaan-tekemaa-ruokaa-nayttelyyn/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko