[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektikoordinaattori Espoon kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Heinä 20 13:55:54 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektikoordinaattori Espoon kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Tule tekemään espoolaisia museopalveluita yhdessä asiakkaiden kanssa!
KAMU Espoon kaupunginmuseo etsii innovatiiviseen ja eteenpäin suuntaavaan joukkoonsa määräaikaista projektikoordinaattoria. Projektikoordinaattori työskentelee Museoviraston rahoittamassa Kestävän ja vaikuttavan yleisötyön muistilista -projektissa yhdessä projektin päällikön ja projektin työryhmän kanssa.

Projektikoordinaattori vastaa museoalalle suunnatun muistilistan kirjoittamisesta ja koordinoi julkaisun käännökset ja taiton. Koordinaattori osallistuu KAMU Espoon kaupunginmuseon yleisötyöpolitiikan kirjoittamiseen ja museon henkilökunnalle, asiakkaille, museoalalle ja muille sidosryhmille suunnattujen työpajojen ja yhteiskehittämistä hyödyntävien kokeilujen suunnitteluun ja toteutukseen.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu myös projektista viestiminen ja loppuseminaarin järjestäminen.

Projektissa luodaan toimintamalli kulttuuriperintöorganisaatioiden kestävän ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan yleisötyön kehittämisen tueksi. Toimintamalli on työkalu, jonka avulla museot voivat yhteisöllisen prosessin myötä luoda kokoelmapolitiikan kaltaisen kirjatun strategian, joka kuvailee yleisötyön linjaukset, tavoitteet ja periaatteet, asiakkuudet ja vaikutusten arvioinnin.

Toimintamalli on valtakunnallinen pilotti, jonka toivotaan johtavan jatkuvaan kehittämiseen ja yhdessä tekemisen lisääntymiseen museoiden välillä.

Työpaikan nimi: Kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min / viikko

Työsuhteen kesto: 1.9.2021-31.3.2022

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2572,17 € / kk

Tehtävässä edellytetään korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään kokemusta projektityöstä ja erilaisista yleisöistä.

Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja kokemusta osallistavista tai yhteiskehittämisen menetelmistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on tehtävässä etua.

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. KAMU Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Hakuaika päättyy 6.8.2021 klo 15.45. Tervetuloa hakemaan, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektikoordinaattori-kaupunginmuseo-espoo-03-1387-21/

Lisätietoja tehtävästä antaa Marianne Långvik-Huomo, p. 050 336 8439.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Marianne Långvik-Huomo
Marianne.Langvik-Huomo at espoo.fi
050 336 8439
https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/kaupunginmuseo

Ilmoitus vanhenee: 6.8.2021 klo 15:45

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektikoordinaattori-espoon-kaupunginmuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko