[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektikoordinaattori Lastentarhamuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Elo 11 12:53:02 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektikoordinaattori Lastentarhamuseoon
--------------------------------------------
Ebeneser-säätiö etsii projektikoordinaattoria Museoviraston rahoittamaan Wivin puistikko -hankkeeseen suunnittelemaan ja kehittämään Ebeneser-talon pihaa toiminnalliseksi kaupunkitilaksi. Tavoitteena on luoda pihasta monipuolinen, talon historiaa esiintuova kokonaisuus, jossa on paikkoja leikkiin, tapahtumiin ja esityksiin.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu suunnitteluhankkeen toteuttaminen sen eri vaiheissa, piha-alueen toimintojen kehittäminen sekä uusien yhteistyökumppaneiden hankkiminen tiiviissä yhteistyössä Lastentarhamuseon henkilökunnan, sekä talon muiden toimijoiden (Päiväkoti Ebeneser, Keski-Helsingin musiikkiopisto) kanssa. Tehtäviin kuuluu myös talon piha-alueen historian kartoittaminen toimintoineen, välineineen ja istutuksineen. Projektikoordinaattori kokoaa kokemusasiantuntijatiimin, jonka kanssa tehdään yhteistyötä suunnittelun eri vaiheissa. Erityisesti lapset ja lapsiperheet toimivat kokemusasiantuntijoina.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työssä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi luetaan kokemus projektityöskentelystä, museoalan tuntemus ja pedagoginen osaaminen sekä kiinnostus kaupunkiarkkitehtuuriin ja kulttuuriperintökasvatukseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mukavan työporukan ja arvokkaan työympäristön keskeisellä alueella Helsingin Sörnäisissä. (www.lastentarhamuseo.fi)

Palkka määrittyy työajan mukaisesti 100% lähtöpalkan ollessa 2800 euroa/kk.

Projektikoordinaattorin työaika on 80 % työviikko viiden kuukauden ajanjaksona tai 60 % työviikko kuuden ja puolen kuukauden ajanjaksona projektikoordinaattorin toiveiden mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoa tehtävästä antaa museonjohtaja Taina Sillanpää p. 050 307 0705 tai taina.sillanpaa at ebeneser.fi

Hakemus (max. yksi sivu) ja CV pyydetään toimittamaan 31.8.2021 mennessä sähköpostilla taina.sillanpaa at ebeneser.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Taina Sillanpää
taina.sillanpaa at ebeneser.fi
050 307 0705
https://lastentarhamuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 31.8.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektikoordinaattori-lastentarhamuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko