[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Asiakirjahallinnon asiantuntija

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Huhti 20 08:56:20 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Asiakirjahallinnon asiantuntija
--------------------------------------------
Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä! Noin 8 000 eri alojen osaajaa työskentelee opetuksen ja tutkimuksen parissa ja erilaisissa tukitehtävissä. Työyhteisömme on inspiroiva ja monimuotoinen.
Yleishallinto osana yliopistopalveluiden 1 000 hengen asiantuntijaorganisaatiota työskentelee koko yliopiston hyväksi. Yleishallinto vastaa päätöksen vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Yliopiston arkisto ja kirjaamo (Arkki) vastaa yliopistoon saapuvien ja sieltä lähtevien asiakirjojen kirjaamisesta sekä asiakirjahallinnan ja arkistoinnin tietojärjestelmistä. Arkisto toimii yliopiston asiakirjojen ja historiallisten aineistojen päätearkistona. Arkki tarjoaa asiakirjoihin liittyvää tietopalvelua.

Kiinnostaako työskentely ison organisaation asianhallinnassa? Oletko hyvällä palveluasenteella varustettu joustava ja itsenäinen asiakirjahallinnon osaaja? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakirjahallinnon asiantuntijaa

Asiakirjahallinnon asiantuntijana pääset edistämään digitaalisuutta ja sähköisen arkistoinnin vakiinnuttamista yliopistossa. Saat vastuullesi yliopiston asiakirjahallinnan ja tiedonhallinnan kehittämistehtäviä ja pääset suunnittelemaan uusia käytäntöjä, laatimaan ohjeistuksia ja järjestämään koulutuksia. Sinä olet asianhallintajärjestelmämme pääkäyttäjänä. Tässä monipuolisessa tehtävässä tulet osallistumaan tiedonohjaussuunnitelman laadintaan, asiakirjajulkisuuskuvauksen valmisteluun ja osana näitä tehtäviä kuulut korkeakoulujen ja muun kansallisen yhteistyön verkostoihin.

Sinusta

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla kokemusta sähköisestä asiakirjahallinnasta ja arkistoinnista ja alalle soveltuvaa korkeakoulututkinto. Olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on halua kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Projektityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet sujuva niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussasi. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme työskentelyn edellytyksenä on myös hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä ruotsin kielen taito.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vaihtelevat, itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Työssäsi sinua tukevat osaavat kollegat ja yliopiston työyhteisö. Työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen ja hyvän työterveyshuollon palvelujen avulla.

Tehtävän palkkaus asettuu välille 3 800 – 4 300 euroa kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 3.5.2021. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR –portaalissa. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkistopäällikkö Juha Hannikainen (puh. 02941 22795, 050 4486965).

Haku päät­tyy
03.05.2021 23:59 EEST
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Juha Hannikainen
juha.hannikainen at helsinki.fi
02941 22795
https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/arkistopalvelut-ja-kirjaaminen

Ilmoitus vanhenee: 4.5.2021

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/asiakirjahallinnon-asiantuntija-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko