[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tietoasiantuntija Kansalliskirjastoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 29 12:38:08 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tietoasiantuntija Kansalliskirjastoon
--------------------------------------------
Kansalliskirjaston tutkimuksen palvelut -yksikkö hakee

TIETOASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.12. 2020 – 31.12.2025 (aloitusaika on sovittavissa).

Helsingin yliopiston suurin erillislaitos Kansalliskirjasto vastaa kansallisen julkaisuperinnön ja ainutlaatuisten kokoelmiensa kartuttamisesta, kuvailusta, säilyttämisestä ja käyttöön asettamisesta. Lisäksi se toimii koko kirjastokentän valtakunnallisena palvelu- ja kehittämisyksikkönä, joka edistää kotimaista ja kansainvälistä yhteistoimintaa.

Tietoasiantuntijana tehtäväsi sijoittuvat Tutkimuskirjaston palvelualueelle, Tutkimuksen palvelut -yksikköön. Niihin kuuluu erikoiskokoelmiin (erityisesti Nordenskiöldin kokoelma) liittyvä kokoelmanhoitotyö ja tietopalvelu, opiskelijoille ja tutkijoille suunnattujen palveluiden suunnittelu ja toteuttaminen, osallistuminen Kansalliskirjastoon hankittavan aineiston valintatyöhön, asiakaspalvelutyö sekä näihin tehtäviin liittyvä viestintä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 	monipuolista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti. Latinan, ranskan, saksan, italian ja muiden kielten tuntemus katsotaan eduksi)
 	eurooppalaisen historian ja kulttuurin tuntemusta
 	kirjahistorian tuntemusta
 	yhteistyökykyä
 	hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä- ja esiintymistaitoja

Arvostamme laajan kielitaidon lisäksi informaatiotutkimuksen opintoja tai kokemusta työskentelystä tieteellisissä kirjastoissa sekä ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja.

Palkkasi on noin 3200-3500 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työskentelypisteesi sijaitsee Kansalliskirjaston päärakennuksessa (Unioninkatu 36).

Lisätietoja tehtävästä antavat tietoasiantuntija Jaakko Tahkokallio (jaakko.tahkokallio at helsinki.fi), p. 02941 22731, 2.11. klo 13-15 ja 5.11. klo 10-12 ja palvelupäällikkö Tarja Mäkinen (tarja.h.makinen at helsinki.fi) p. 050 415 0407, 6.11. klo 9-11 ja klo 12.11. Klo 12-14.

Hakuaika päättyy 16.11.2020.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jaakko Tahkokallio
jaakko.tahkokallio at helsinki.fi
https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tietoasiantuntija

Ilmoitus vanhenee: 16.11.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tietoasiantuntija-kansalliskirjastoon-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko