[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Hae Kasvatus & Aika -lehden toimituskuntaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 29 11:36:29 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Hae Kasvatus & Aika -lehden toimituskuntaan
--------------------------------------------
Kasvatus & Aika hakee lisää jäseniä toimituskuntaansa!

Kasvatus & Aika on vuodesta 2007 ilmestynyt kasvatuksen historiallis-yhteiskunnallinen julkaisu. Monitieteinen Open Access -julkaisu on vakiinnuttanut asemansa arvostettuna ja korkeatasoisena kasvatushistorian johtavana kotimaisena tiedejulkaisuna. Lehteä julkaisee Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura. Lehdessä julkaistaan vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, tieteellisiä katsauksia, ajankohtaispuheenvuoroja ja kirja-arvioita. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lisätietoa lehdestä: https://journal.fi/kasvatusjaaika

Lehden toimituskuntaan tarvitaan lisää jäseniä. Toimituskunnan jäsenet käsittelevät lehteen tarjottuja artikkeleita sekä osallistuvat ulkopuolisten referee-lukijoiden valintaan. Toimituskuntaan valitaan ensisijaisesti tohtoroituneita kasvatushistorian, historian tai kasvatuksen alan asiantuntijoita, mutta myös tohtoroitumaton voi tulla valituksi, jos hänellä on kokemusta julkaisuprosesseista. Toimituksen työkaluna on journal.fi-järjestelmä.

HAKEMUKSET 1.12.2020 mennessä:

Kirjoita lyhyt, korkeintaan puolen liuskan mittainen esittely itsestäsi sekä perustelu sille, miksi haet Kasvatus & Aika-lehden toimituskunnan jäseneksi. Aiempi toimituskokemus katsotaan ansioksi.

Hakemukset ja lisätiedot päätoimittajalta: kirsi-m.hytonen at jyu.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kirsi-Maria Hytönen
kirsi-m.hytonen at jyu.fi


Ilmoitus vanhenee: 2.12.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hae-kasvatus-aika-lehden-toimituskuntaan-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko