[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museolehtori Monilukutaitoa museoista -hankkeeseen Hämeenlinnaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Marras 13 11:57:37 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museolehtori Monilukutaitoa museoista -hankkeeseen Hämeenlinnaan
--------------------------------------------
Museo Militaria etsii osa-aikaista museolehtoria 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen innovatiiviseen lukutaitohankkeeseen.

Museolehtori työskentelee projektityöntekijänä Monilukutaitoa museoista -hankkeessa, jonka tavoitteena on lasten ja nuorten monilukutaidon ja lukuinnon edistäminen museoiden kulttuuriperintöaineistoja ja oppimisympäristöjä hyödyntämällä. Hankkeen toteuttajina ovat Museo Militaria Hämeenlinnasta ja Panssarimuseo Hattulasta yhteistyössä kotipaikkakuntiensa opetustoimien ja valtakunnallisen Lukukeskuksen kanssa. Museovirasto on myöntänyt lukutaitohankkeelle ammatillisten museoiden innovatiivisten hankkeiden avustuksen.

Museolehtori vastaa hankkeessa tuotettavien oppimiskokonaisuuksien sisällöntuotannosta ja koordinoinnista, hankkeen dokumentoinnista sekä yhteistyöstä vapaaehtois- ja kumppaniverkoston kanssa. Hankkeen vastuullisena johtajana toimii Museo Militiarian museonjohtaja.

Museolehtorin työpiste sijaitsee Museo Militariassa Hämeenlinnassa, ja työnantajana on museon omistajayhdistys Suomen Tykistö-, Pioneeri- ja Viestimuseoyhdistys ry.

Työsuhde alkaa 1.12.2020
Työsuhteen kesto: 6 kk
Työaika: 29 h viikossa (80 % työaika)
Sopimusala: Yksityisten museoiden työehtosopimus
Palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 2. vaativuusryhmään (1917,81 euroa)
Koeaika: 2 kk

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon kuuluu opintoja ns. museoaineissa. Hakija voi olla myös opintojensa loppuvaiheessa. Arvostamme pedagogista osaamista ja kokemusta, hyviä kielellisiä ja kirjallisia taitoja, yhteistyökykyä, projektinhallintataitoja ja luovuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Pääasiallinen työpiste sijaitsee Museo Militariassa Hämeenlinnassa. Työ sisältää liikkumista Museo Militarian (Hämeenlinna) ja Panssarimuseon (Hattula) välillä.

Museo Militaria ja Panssarimuseo ovat museoiden valtionosuusjärjestelmän piiriin kuuluvia ammatillisesti hoidettuja yksityisiä museoita. Museo Militariaa ylläpitää Suomen Tykistö-, Pioneeri- ja Viestimuseoyhdistys ry. Panssarimuseota ylläpitää Panssarimuseosäätiö sr. Molemmat museot ovat Sotamuseon yhteistyömuseoita. Hämeenlinnan kaupungin ja Hattulan kunnan opetustoimet ovat Monilukutaitoa museoista -hankkeen hankekumppaneita tuoden hankkeeseen pedagogista osaamista ja yhteyksiä kouluihin. Lukukeskus osallistuu hankkeen ohjausryhmään lukemisen asiantuntijana ja palveluorganisaationa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo lähetetään perjantaihin 30.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen samuel.fabrin at museomilitaria.fi tai postitse osoitteeseen Museo Militaria, Vanhankaupunginkatu 19, 13100 Hämeenlinna. Hakemuksia ei palauteta. 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 45 tai 46. Haastattelu voidaan tehdä etäyhteyksin.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sameul Fabrin
samuel.fabrin at museomilitaria.fi
044 566 0438 (arkisin klo 9–15)


Ilmoitus vanhenee: 30.10.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museolehtori-monilukutaitoa-museoista-hankkeeseen-hameenlinnaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko