[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelymestari Kansallismuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Marras 12 11:36:42 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelymestari Kansallismuseoon
--------------------------------------------
Haemme Kansallismuseon Näyttelyt-yksikköön näyttelymestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2020–31.12.2022.

Näyttelyt-yksikkö vastaa Suomen kansallismuseon näyttelyiden tuottamisesta Suomen kansallismuseon museoihin ja linnoihin. Yksikkö koordinoi vaihtuvien ja perusnäyttelyiden suunnittelua ja toteutusta, huolehtii näyttelytoiminnan sopimuksista ja hankinnoista sekä vastaa osaltaan näyttelytoiminnan kehittämisestä, vaikuttavuudesta ja yleisösuhteesta.

Yksikköä johtaa näyttelypäällikkö, ja siinä työskentelee yhteensä 11 henkilöä. Näyttelymestareiden tiimin työnjohtaja on vastaava näyttelymestari.

Näyttelymestarin tehtävänä on osallistua Suomen kansallismuseon museoissa perus- ja vaihtuvien näyttelyiden rakentamiseen ja purkuun sekä vastata teknisestä suunnittelusta ja toteuttamisesta osana kuuden näyttelymestarin tiimiä ja projektityöryhmissä. Työtehtäviä on ensisijaisen toimipisteen lisäksi ajoittain projektimaisesti kaikissa Suomen kansallismuseon museoissa ja linnoissa.

Hakijalta odotamme tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää museomestarin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja työssä hankittua kokemusta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Kyky sekä fyysiseen työhön että halu oppia ja kehittää omaa työalaa ovat tehtävässä välttämättömiä ja arvokkaita ominaisuuksia. B-ajokortti on välttämätön. Työn kansainvälisen luonteen takia edellytämme kotimaisten kielten lisäksi myös englannin kielen taitoa.

Työkokemus kulttuurihistoriallisesta museosta katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Hae viimeistään: 2.11.2020 15.00

Hae tehtävää sähköisesti.

Voit hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Museoviraston kirjaamo
PL 913
00101 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä: Minerva Keltanen, näyttelypäällikkö, 0295 33 6463, minerva.keltanen at kansallismuseo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Minerva Keltanen
minerva.keltanen at kansallismuseo.fi
0295 33 6463
https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 2.11.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelymestari-kansallismuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko