[H-verkko] Työpaikkailmoitus: KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee museolehtoria

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Marras 9 10:03:41 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee museolehtoria
--------------------------------------------
KAMU Espoon kaupunginmuseo hakee museolehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Museolehtori työskentelee kaupunginmuseon yleisöpalveluiden yksikössä. Oppivana organisaationa tarjoamme monipuoliset työtehtävät kehitysmyönteisessä ja mukavassa työyhteisössä.

Museolehtori toimii museotyön asiantuntijana ja valmistelee kulttuuriperintöön liittyviä päätöksiä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu yleisötyön suunnittelu, kehittäminen ja toteutus museon eri toimipisteissä sekä muissa oppimisympäristöissä. Museolehtori osallistuu museon viestintätehtäviin ja projektityöhön sekä toimii tarvittaessa projektin päällikkönä.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon kuuluu opintoja ns. museoaineissa (kuten historia, kansatiede, taidehistoria, arkeologia, museologia) ja kokemusta museoalan yleisötyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen verkkopalvelujen ja digitaalisten yleisöpalvelujen tuottamisesta. Arvostamme myös osallistavaa otetta ja viestintätaitoja sekä kokemusta museopedagogiikan parissa. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen ja taitava verkostoituja, joka osaa toimia rakentavasti erilaisten ihmisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti: www.kuntarekry.fi 

Hakemus tulee jättää 26.10.2020 klo 15:45 mennessä.

Tehtävästä lisätietoja antaa Marianne Långvik-Huomo, puh. 050 3368 439, etunimi.sukunimi at espoo.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Marianne Långvik-Huomo
marianne.langvik-huomo at espoo.fi
050 3368 439
https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/kaupunginmuseo

Ilmoitus vanhenee: 26.10.2020 klo 15:45

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kamu-espoon-kaupunginmuseo-hakee-museolehtoria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko