[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kokoelmatoiminnan koordinaattori EMMAan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Loka 2 14:46:01 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kokoelmatoiminnan koordinaattori EMMAan
--------------------------------------------
Vuonna 2006 toimintansa aloittanut EMMA – Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä.

EMMA etsii vakituiseen työsuhteeseen kokoelmatoiminnan koordinaattoria!

Oletko kiinnostunut museoalan arkisto- ja kokoelmatoimintojen kehittämisestä ja haluat edistää kokoelmien saavutettavuutta? Etsimme kokoelmatoiminnan asiantuntijaa museaalisten järjestelmien ja prosessien hallintatehtäviin. EMMAssa saat työskennellä monipuolisesti kokoelmien koordinointi- ja tuotantotehtävistä taiteilija-arkistojen luettelointiin.

Saatat olla vielä urasi alussa, mutta seuraat aktiivisesti kuvataide- ja muotoilukenttää. Sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta museotyöstä sekä tiedon- ja aineistojen hallinnasta. Museaalisten aineistojen digitointi ja digitaalinen saavutettavuus on sinulle tuttua. Kokemus projektin vetämisestä katsotaan eduksi. Tulet myös opastamaan muuta henkilöstöä kokoelmahallinnan järjestelmiin ja prosesseihin.

Toivomme sinulta innostunutta työotetta ja taitoa ylläpitää yhteyksiä yhteistyötahoihin sekä sidosryhmiin. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja, kielellistä tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta myös itsenäistä ja kriittistä ajattelua toimintojen kehittämiseen. Arvostamme erinomaisia työelämätaitoja tiimityöskentelyssä ja ongelmanratkaisussa, sekä oma-aloitteisuutta, muutosjoustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän energisessä ja kehittyvässä museossa sekä mahdollisuuden kehittää kokoelmatyötä osana EMMAn osaavaa kokoelmatiimiä. Mikäli haluat olla mukana tekemässä yhdestä Suomen merkittävimmästä taidemuseosta vieläkin merkittävämpää, hae paikkaa ja täytä hakulomake (https://emmamuseum.fi/avoin-tyopaikka/kokoelmatoiminnan-koordinaattori/) 15.11.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV. Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.11. klo 9–10 ja 12.11. klo 13–14 intendentti Henna Paunu puh. 043 824 6354.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Henna Paunu
henna.paunu at emmamuseum.fi
043 824 6354
https://emmamuseum.fi/

Ilmoitus vanhenee: 15.11.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kokoelmatoiminnan-koordinaattori-emmaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko