[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Erikoistutkija (rakennusperintö)

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Heinä 14 11:22:42 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Erikoistutkija (rakennusperintö)
--------------------------------------------
Erikoistutkija (rakennusperintö)
Kulttuuriympäristöpalvelut-osastolle Ohjaus ja tuki -yksikköön

Lisätietoa ilmoituksessa Museoviraston verkkosivulla: https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

Kulttuuriympäristöpalvelut-osaston tehtäväalaan kuuluvat arkeologinen perintö, rakennettu kulttuuriympäristö ja restaurointi, mukaan lukien kulttuurimaisema ja vedenalainen arkeologia.

Haemme Kulttuuriympäristöpalvelut-osastolle Ohjaus ja tuki -yksikköön rakennusperinnön asiantuntijaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2020 alkaen. Tehtävään sisältyy kulttuuriympäristön asiantuntija- ja viranomaistehtäviä sekä kehittämistehtäviä, jotka liittyvät erityisesti rakennusperintöön. Tehtävän painopisteenä on moderni rakennusperintö.

Erikoistutkija työskentelee osana moniammatillista kulttuuriympäristötyöstä innostunutta työyhteisöä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset
Kelpoisuusvaatimuksena Museoviraston virkoihin on Museovirastosta annetun valtioneuvoston asetuksen (407/2004) 10 §:n perusteella tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellyttämä koulutus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa kulttuuriympäristötyöhön soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kulttuuriympäristön, erityisesti rakennetun kulttuuriympäristön tuntemusta, sekä hyvää perehtyneisyyttä kulttuuriympäristön vaalimisen periaatteisiin ja käytäntöihin sekä perehtyneisyyttä

Museoviraston työalaan ja sen toimintaympäristöön. Eduksi luetaan kokemus ja osaaminen, joka liittyy modernin rakennusperinnön vaalimiseen.

Lisäksi edellytämme viestintä-, esiintymis-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä kansainväliseen ja digitaaliseen työskentelyyn. Arvostamme halua ja innostusta kehittää sekä kulttuuriympäristön työalaa että omaa työtä sekä kokemusta projektinhallinnasta ja kehittämistyöstä.

Eduksi luetaan tutkijakoulutus (FL, FT, muut), muu alan jatko- ja täydennyskoulutus, täydentäviä valmiuksia antava kouluttautuminen ja työkokemus.

Työssä tarvittava kielitaito
Edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin kielen taitoa. Monipuolinen kielitaito ja valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ovat eduksi.

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

36 h 45 min/vko

Tehtävä alkaa: 1.9.2020

Tehtävä täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 7.8.2020 15:00

ID: 29-182-2020

Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta: https://cutt.ly/GpOplZi

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Museoviraston kirjaamo
PL 913
00101 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 9 mukaan (3 223,08 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.

Edut
Tarjoamme sisällöltään mielenkiintoisen työtehtävän kulttuuriperintöalan keskusvirastossa, hyvän ja asiantuntevan työyhteisön, joka tukee uusia työntekijöitä, sekä hyvät etätyömahdollisuudet, joustavat työaikaliukumat, saldovapaa- sekä työaikapankkijärjestelmät.

Tehtävä
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ulla Salmela
ulla.salmela at museovirasto.fi
https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 7.8.2020 klo 15:01

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/erikoistutkija-rakennusperinto/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko