[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Erasmus+ -harjoittelija Suomen Ateenan-instituuttiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Tammi 23 08:57:21 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Erasmus+ -harjoittelija Suomen Ateenan-instituuttiin
--------------------------------------------
ERASMUS+ -HARJOITTELIJAKSI SUOMEN ATEENAN-INSTITUUTTIIN KESÄKSI 2020! HAKU KÄYNNISSÄ 23.2. SAAKKA

Suomen Ateenan-instituuttiin haetaan kesäksi 2020 Erasmus+ -harjoittelijaa 10. kesäkuuta alkaen noin 3 kuukaudeksi. Harjoittelijan työtehtävät liittyvät ennen kaikkea instituutin arkeologisiin projekteihin, jotka toteutetaan Peloponnesoksella, Epeiroksessa ja Kreetalla, sekä projektien jälkitöihin Ateenassa. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi yleisiä toimistotehtäviä, avustamista instituutin tapahtumien järjestelyissä sekä instituutin kotisivun, blogin ja Facebook-profiilin päivittämistä. Instituuttiin ja sen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.finninstitute.gr.

Harjoittelijan tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta arkeologisista kaivauksista ja/tai inventointityöstä, tavallisimpien toimisto-ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint) hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sosiaalisen median tuntemusta. Kielitaitona edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Kreikan kielen osaaminen on eduksi mutta ei välttämätöntä. Kuvankäsittelyn (Photoshop) ja eri karttaohjelmien tunteminen katsotaan eduksi hakijalle. Kaikkea ei tarvitse etukäteen osata, sillä harjoittelun tarkoituksena on myös oppia uusia taitoja.

Erasmus-harjoitteluun voivat osallistua sekä perus- että jatkotutkinto-opiskelijat. Harjoitteluun voi lähteä, vaikka olisi jo ollut Erasmus-opiskelijavaihdossa, mutta Erasmus-vaihtoja ja/tai harjoittelua voi olla enintään yhteensä 12 kk/tutkintotaso. Erasmus-harjoitteluun lähtevät opiskelijat saavat harjoitteluapurahana n. 360−440 €/kk, riippuen harjoittelijan opiskelupaikasta ja harjoittelun kestosta. Harjoitteluaikana on myös mahdollista saada opintotukea, jos opintotuen saamisen muut ehdot täyttyvät.

Instituutti tarjoaa harjoittelijalle ilmaisen asumisen instituutin asuntolassa Ateenassa sekä majoituksen kenttätöiden aikana. Instituutti maksaa myös harjoittelijan lennot Ateenaan ja takaisin Suomeen.

Harjoittelusta laaditaan kolmen osapuolen (yliopisto, instituutti ja opiskelija) välinen harjoittelusopimus, mutta instituutin ja harjoittelijan on keskenään sovittava harjoitteluajankohdasta ja harjoittelun kestosta. Harjoittelun sisällyttämisestä tutkintoon on syytä keskustella hyvissä ajoin harjoittelijan oman koulutusohjelman/opiskeluyksikön harjoittelusta vastaavan tahon kanssa, ja muutenkin harjoittelijan on oltava itse aktiivinen oman yliopistonsa suuntaan. Lisätietoja Erasmus+ -harjoittelusta, kuten hakuehdoista, ajankohdasta, vakuutuksista yms., kannattaa kysyä oman yliopiston/korkeakoulun ura- tai kv-palveluista.

Jos kiinnostuit Erasmus+ -harjoittelusta Suomen Ateenan-instituutissa, ota yhteyttä Suomen Ateenan-instituutin säätiön asiamieheen Manna Satamaan (saatio at finninstitute.gr) 23.2. mennessä ja kerro, mitä osaat sekä milloin tarkkaan ottaen (päivämäärät ovat neuvoteltavissa) olisit valmis tulemaan harjoitteluun Ateenaan. Valitsemme Erasmus+ -harjoittelijan 2.3. mennessä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
saatio at finninstitute.gr
http://www.finninstitute.gr

Ilmoitus vanhenee: 23.2.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/erasmus-harjoittelija-suomen-ateenan-instituuttiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko