[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Digitoija

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 5 14:07:39 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Digitoija
--------------------------------------------
Digitoija

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja lisää metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa. Luston tavoitteena on olla metsäkulttuurin ja -kulttuuriperinnön paras asiantuntija, monipuolisen ja luotettavan metsätiedon välittäjä sekä hyvin tunnettu matkailukohde Suomessa.

Vuodesta 1994 toimineen Luston taustaorganisaatio on Suomen Metsämuseosäätiö sr, jonka perustivat vuonna 1988 metsäalan keskeisimmät organisaatiot.

Luston toiminnan ytimessä ovat metsähistoria, metsäkulttuuri ja metsäsuhteet. Ne näkyvät Luston monipuolisissa ja moniulotteisissa näyttelyissä ja tapahtumissa, joihin tutustuu vuosittain n. 40 000 vierailijaa, aktiivisessa kokoelmatyössä ja laajoissa museokokoelmissa sekä Luston verkostomaisessa asiantuntijatyöskentelyssä. Lusto on mukana tärkeimmissä metsäkulttuurin, metsä-, museo- ja matkailualan sekä tutkimus- ja koulutussektorin yhteistyöverkostoissa.

Arvomme ovat aitous, rohkeus ja kestävyys.

Lusto – Suomen Metsämuseo hakee palvelukseensa digitoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Yhteensä 6 htkk mittainen työ tulee toteutua v. 2020 aikana. Määräaikaisuuden perusteena on tehtävään saatu ja haettu rahoitus.

Työtehtävänä on digitoida reprokuvaamalla museoaineistoa, esimerkiksi valokuvia ja asiakirja-aineistoa.  Tehtävä edellyttää työn tai harrastuksen parissa saatua aiempaa digitointi-, valokuvaus- ja kuvankäsittelykokemusta, huolellisuutta ja yhteistyökykyä. Museo- tai arkistotyökokemus ja erityisesti valokuvamateriaalien tuntemus katsotaan eduksi.

Paikka voidaan täyttää 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan museoiden työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan kehittämisjohtaja Leena Paaskoskelle sähköpostitse osoitteeseen leena.paaskoski (at) lusto.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 18.2.2020 klo 16 mennessä.

Lisätietoja: Leena Paaskoski p. 050 3669552, leena.paaskoski (at) lusto.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Leena Paaskoski
leena.paaskoski at lusto.fi
0503669552
http://www.lusto.fi

Ilmoitus vanhenee: 18.2.2020 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/digitoija/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko