[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Vastaava sisältöasiantuntija

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 5 14:07:16 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Vastaava sisältöasiantuntija
--------------------------------------------
Vastaava sisältöasiantuntija

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja lisää metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa. Luston tavoitteena on olla metsäkulttuurin ja -kulttuuriperinnön paras asiantuntija, monipuolisen ja luotettavan metsätiedon välittäjä sekä hyvin tunnettu matkailukohde Suomessa.

Vuodesta 1994 toimineen Luston taustaorganisaatio on Suomen Metsämuseosäätiö sr, jonka perustivat vuonna 1988 metsäalan keskeisimmät organisaatiot.

Luston toiminnan ytimessä ovat metsähistoria, metsäkulttuuri ja metsäsuhteet. Ne näkyvät Luston monipuolisissa ja moniulotteisissa näyttelyissä ja tapahtumissa, joihin tutustuu vuosittain n. 40 000 vierailijaa, aktiivisessa kokoelmatyössä ja laajoissa museokokoelmissa sekä Luston verkostomaisessa asiantuntijatyöskentelyssä. Lusto on mukana tärkeimmissä metsäkulttuurin, metsä-, museo- ja matkailualan sekä tutkimus- ja koulutussektorin yhteistyöverkostoissa.

Arvomme ovat aitous, rohkeus ja kestävyys.

Osana museokonseptimme uudelleenmuotoilua olemme aloittamassa laajaa ja merkittävää ydinnäyttelyuudistusta, joka toteutetaan vuosina 2020–2023.

Lusto – Suomen Metsämuseo hakee museon sisältöjen tuottamisesta, näyttelysuunnittelusta ja metsäkulttuurista innostunutta sisältöasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. Tehtävä täytetään kerrallaan noin vuoden määräajalle ja sijaisuuden arvioitu kokonaiskesto on 2 vuotta 9 kuukautta. Tehtävä täytetään 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vastaava sisältöasiantuntija työskentelee Metsäkulttuuripalvelut-vastuualueen koordinaattorina.

Vastuualueeseen kuuluvat Luston sisällöntuotanto, asiantuntijapalvelut ja museokokoelmat. Vastaavan sisältöasiantuntijan työpanos keskittyy erityisesti Luston uuden ydinnäyttelyn ja erikoisnäyttelyiden suunnitteluprojekteihin sekä metsäsuhteisiin liittyvään elävän perinnön työhön. Vastaava sisältöasiantuntija on Luston johtoryhmän jäsen.

Edellytämme, että sinulla on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vahvaa museotyökokemusta erityisesti näyttelyprosessista, taitoja ja kiinnostusta sisällöntuottamiseen ja kirjalliseen ilmaisuun sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme museologian opintoja, tutkimuksellista otetta, aineettoman kulttuuriperinnön tuntemusta, oma-aloitteista ja kehittämishakuista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Noudatamme museoiden työehtosopimusta. Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan toimitusjohtaja Pekka Äänismaalle sähköpostitse osoitteeseen pekka.aanismaa (at) lusto.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 18.2.2020 klo 16 mennessä.

Lisätietoja: Pekka Äänismaa p. 050 3784033, pekka.aanismaa (at) lusto.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pekka Äänismaa
pekka.aanismaa at lusto.fi
0503784033
http://www.lusto.fi

Ilmoitus vanhenee: 18.2.2020 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/vastaava-sisaltoasiantuntija/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko