[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Rakennustutkija Hämeenlinnan kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Syys 6 11:15:25 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Rakennustutkija Hämeenlinnan kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Tule töihin Hämeenlinnaan. Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Täällä on kaunis luonto, loistavat harrastusmahdollisuudet, lyhyet työmatkat ja hyvät henkilöstöedut. Hämeenlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo toimii vuoden 2020 alusta Kanta-Hämeen alueellisena vastuumuseona. Museoon perustetaan kulttuuriympäristötiimi, johon palkataan rakennustutkija, arkeologi ja korjausrakentamiseen erikoistunut asiantuntija.

Rakennustutkijan tehtäviin kuuluu vastata rakennetun kulttuuriympäristön ja kulttuurimaiseman asiantuntija- ja viranomaistehtävistä. Tehtäviin kuuluu kaavoitukseen ja rakennuslupiin liittyvien lausuntojen valmistelu sekä neuvonta ja tietopalvelu. Rakennustutkija palvelee rakennusten tutkimukseen, käyttöön ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä sekä osallistuu valvonta- ja neuvontatyöhön korjaustöiden ja avustusten myöntämisen yhteydessä. Lisäksi rakennustutkija ohjaa rakennushistoriaselvitysten laatimista tai tarvittaessa laatii niitä. Työnkuvaan voi kuulua myös muita museon toimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys rakennettuun kulttuuriympäristöön, sen vaalimisen periaatteisiin ja käytöntöihin sekä rakennusperintöä koskevaan lainsäädäntöön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää alan työkokemusta, kielitaitoa ja neuvottelutaitoja sekä kykyä toimia tiimissä ja verkostoissa. Alan tietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan ajokortti. Tehtävien hoito vaatii oman auton käyttöä työtehtävissä.
Lisätietoja antaa:
museonjohtaja Tuulia Tuomi 12.9.2019 alkaen puhelimitse 03-621 2840 tai sähköpostitse tuulia.tuomi at hameenlinna.fi

Toimet täytetään 1.1.2020 alkaen mikäli Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää Hämeenlinnan kaupunginmuseolle alueellisen vastuumuseon aseman. Toimet ovat kokopäiväisiä ja vakinaisia. Koeaika on 6 kuukautta. Hakeminen tehtäviin tapahtuu www.sarastiarekry.fi-palvelun kautta. Haku päättyy 20.9.2019 klo 15:00.

Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo
Raatihuoneenkatu 8 A

13100 Hämeenlinna
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tuulia Tuomi
tuulia.tuomi at hameenlinna.fi
03-621 2840
http://www.sarastiarekry.fi

Ilmoitus vanhenee: 20.9.2019 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/rakennustutkija-hameenlinnan-kaupunginmuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko