[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija Työväenmuseo Werstaalle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 19 13:30:35 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija Työväenmuseo Werstaalle
--------------------------------------------
Työväenmuseo Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian vastuumuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme projektitutkijaa määräaikaiseen puolen vuoden työsuhteeseen, joka alkaa joulukuun alkupuolella. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

Projektitutkija työskentelee AKT:n historiasta kertovassa näyttelyprojektissa. Hän vastaa näyttelyn käsikirjoittamisesta ja toimii osana näyttelytyöryhmää. Näyttely tekee tunnetuksi auto- ja kuljetusalan mielenkiintoista ja monipuolista historiaa. Työntekijöiden tarinan rinnalla kerrotaan työelämän muuttumisesta. Näyttely avautuu Werstaalla toukokuussa 2020.

Hakijoilta odotetaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta museotyöstä ja näyttelyiden käsikirjoittamisesta. Arvostamme projektinhallintataitoja, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 2. vaativuusryhmään (1.893,20 euroa). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Työ alkaa joulukuun alkupuolella. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 29.11.2019 kello 12 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas / Ulla Jaskari, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen ulla.jaskari at tyovaenmuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään projektitutkija. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun pian hakuajan päättymisen jälkeen. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille 13. joulukuuta mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa näyttelypäällikkö Ulla Jaskari p. 050 440 1163, ulla.jaskari at tyovaenmuseo.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ulla Jaskari
ulla.jaskari at tyovaenmuseo.fi
050 440 1163


Ilmoitus vanhenee: 29.11.2019 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektitutkija-tyovaenmuseo-werstaalle-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko