[H-verkko] Apuraha: Suomen Saksan-instituutin avoin ohjelmahaku

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Loka 7 09:59:16 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi apuraha: 
--------------------------------------------
Suomen Saksan-instituutin avoin ohjelmahaku
--------------------------------------------
Suomen Saksan-instituutti on Suomen kulttuurin, tieteen ja talouden foorumi saksankielisessä Euroopassa. Instituutti etsii ehdotuksia tiedeohjelmaansa lähivuosille ja erityisesti vuodelle 2020. Olemme tällä kertaa erityisen kiinnostuneita tieteellisistä projekteista, jotka käsittelevät ihmisen ja luonnon suhdetta ja keskinäistä vuorovaikutusta, mutta tiedeyhteisön jäsenet voivat vapaasti ehdottaa myös muita teemoja.

Avoin ohjelmahaku on suunnattu sekä Suomessa toimiville tutkijoille että saksankielisessä Euroopassa toimiville tutkijoille, jotka tekevät yhteistyötä Suomessa toimivien tutkijoiden kanssa. Instituutin rooli on mahdollistaa tapahtuman (esim. workshopin, seminaarin tai yhdessä kirjoittamisen) käytännön toteutus, kun taas hakijat vastaavat itse tieteellisestä ohjelmasta ja sisällöstä. Instituutin seminaarihuone Berliinissä on käytettävissä tapahtumaa varten, mutta tapahtuma voidaan järjestää myös muualla saksankielisessä Euroopassa.

Hakemus saa olla korkeintaan kolmen A4-sivun mittainen ja suomen-, saksan- tai englanninkielinen. Siitä tulee selvitä kaikki ehdotuksen olennaiset tiedot mukaan lukien tieteellisen hankkeen tiivistelmä ja toimintasuunnitelma alustavine ohjelmineen ja julkaisusuunnitelmineen, budjetin pääkohdat, olemassa oleva ja haettu rahoitus, aikataulu sekä mahdolliset kumppanit Suomessa sekä Saksassa, Itävallassa tai Sveitsissä. Olemassa olevat kumppanuudet kohdemaissa katsotaan eduksi. Rahoitettujen tapahtumien tulee tähdätä kansainvälisiin yhteisjulkaisuihin tai vähintään kansainväliseen rahoitushakuun osallistumiseen. Yhteiskunnallinen vuorovaikutus esimerkiksi yleisöesitelmien, paneelikeskustelujen ja kansantajuistavien julkaisujen/blogitekstien muodossa katsotaan eduksi.

Projekti tulee toteuttaa ensisijaisesti vuoden 2020 aikana Saksassa, Itävallassa tai Sveitsissä. Tuemme valittuja projekteja korkeintaan 5 000 eurolla. Avustus on kertaluontoinen.

Lähetä hakemus viimeistään 29.11.2019 klo 18.00 (Suomen aikaa) mennessä osoitteeseen info at finstitut.de otsikolla AVOIN OHJELMAHAKU 2019.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa instituutin johtaja Laura Hirvi (laura.hirvi at finstitut.de) sähköpostitse.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Laura Hirvi, Suomen Saksan-instituutin johtaja
laura.hirvi at finstitut.de
http://finnland-institut.de/fi/

Ilmoitus vanhenee: 29.11.2019 klo 18:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-saksan-instituutin-avoin-ohjelmahaku/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko