[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kansallisgallerian tutkijaharjoittelijaohjelman haku vuodelle 2020 on käynnissä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Loka 4 08:51:01 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kansallisgallerian tutkijaharjoittelijaohjelman haku vuodelle 2020 on käynnissä
--------------------------------------------
Kansallisgallerian tutkijaharjoittelijaohjelman tarkoitus on ensi sijassa tukea aineistolähtöistä tutkimusta ja aineistolähtöisten opinnäytteiden valmistumista. Vuonna 2020 voimme vastaanottaa kolme tutkijaharjoittelijaa, ja paikkojen haku on käynnissä vielä vajaat kaksi viikkoa, 15.11.2019 asti.

Kansallisgallerian tutkijaharjoittelijaohjelmassa harjoittelijan työ sisältää valitun ja edeltä käsin sovitun, Kansallisgallerian kokoelmiin kuuluvan aineiston tutkimista, ja toivomme sen olevan osa myös harjoittelijan opinnäytteen lähdeaineistoa. Lisäksi harjoittelija tuottaa harjoittelujaksonsa aikana aiheeseen liittyvän englanninkielisen tekstin, joka pyritään julkaisemaan FNG Research -verkkolehdessämme.

Tutkijaharjoittelijalla tarkoitamme ensisijaisesti taide- tai kulttuurihistorian graduvaiheen opiskelijaa. Käytäntö on tarkoitettu kansainväliseksi, joten harjoittelija voi olla myös muualta kuin Suomesta tuleva opiskelija. Harjoittelukausi on kolme kuukautta, ja sinä aikana harjoittelija on työsopimussuhteessa Kansallisgalleriaan.

Vuoden 2020 tutkijaharjoittelijapaikkojen hakuaika päättyy perjantaina 15.11.2019. Englanninkielinen hakuilmoitus ja hakuohjeet on julkaistu FNG Research -verkkolehdessä https://research.fng.fi/. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Hanna-Leena Paloposti
hanna-leena.paloposki at kansallisgalleria.fi


Ilmoitus vanhenee: 15.11.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kansallisgallerian-tutkijaharjoittelijaohjelman-haku-vuodelle-2020-on-kaynnissa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko