[H-verkko] Työpaikkailmoitus: SKS hakee arkistotutkijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Maalis 28 20:38:39 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
SKS hakee arkistotutkijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi
--------------------------------------------
Etusivu — SKS — Työnantajana ja harjoittelupaikkana — SKS hakee arkistotutkijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi

SKS hakee arkistotutkijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii tutkimuslaitoksena, muistiorganisaationa ja kulttuurijärjestönä. Sen osastot ovat arkisto, kirjasto, tutkimusosasto, kustantamo ja FILI – kirjallisuuden vientikeskus sekä hallinto-osasto. Seuraan kuuluu noin 2 500 jäsentä. SKS:n palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin kahdeksankymmentä henkilöä.

Arkistotutkija, vuorotteluvapaasijaisuus

SKS hakee arkistotutkijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2019–27.1.2020.

SKS:n arkisto käsittää perinteen ja nykykulttuurin sekä kirjallisuuden ja kulttuurihistorian kokoelmat. Perinteen ja nykykulttuurin kokoelma sisältää suullista perinnettä, kansanmusiikkia, kansatieteellisiä kuvauksia, elämäkertoja ja muistitietoa tekstinä, kuvina ja ääninä. Kirjallisuuden ja kulttuurihistorian kokoelma koostuu muun muassa kirjailijoiden, kulttuurihenkilöiden sekä kirjallisten yhteisöjen yksityisarkistoista.

Arkistotutkija työskentelee aineistojen parissa ja antaa niistä tietopalvelua. Työhön kuuluu aineistojen vastaanottoa, järjestämistä, luettelointia ja kuvailua sekä asiakaspalvelua tutkijasalissa, sähköpostitse ja puhelimitse. Arkistotutkijat hoitavat myös muita esimiehen määräämiä tehtäviä.

Arkistotutkijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä arkistoalan kokemusta.

Vuorotteluvapaan ajalle palkattavan henkilön tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana ja täyttää jokin seuraavista edellytyksistä:

ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.5.2019 klo 16 mennessä yhtenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen sks at finlit.fi.  Kirjoita viestin aihekenttään otsikoksi Arkistotutkija.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Jukka Saarinen, puh. 040 534 7362, sähköposti jukka.saarinen at finlit.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jukka Saarinen
jukka.saarinen at finlit.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.5.2019 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/sks-hakee-arkistotutkijaa-vuorotteluvapaan-sijaiseksi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko