[H-verkko] Apuraha: Suomen Rooman-instituutin tutkijaresidenssipaikat keväälle 2020 haettavana

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Maalis 20 21:28:41 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi apuraha: 
--------------------------------------------
Suomen Rooman-instituutin tutkijaresidenssipaikat keväälle 2020 haettavana
--------------------------------------------
Suomen Rooman-instituutti julistaa haettavaksi tutkijaresidenssijaksot Suomen Rooman-instituutissa. Residenssipaikkoja voivat hakea opiskelijat, tutkijat, taiteilijat sekä toimittajat ja tietokirjailijat. Hakuaikana residenssipaikkaa voivat hakea sekä yksittäiset henkilöt että ryhmät. Residenssipaikkahakuja järjestetään kahdesti vuodessa.

Tässä haussa voi hakea residenssipaikkoja joiden alkamispäivä on ajanjaksolla 1.1.2020–30.6.2020. Haettavan residenssijakson suositeltu pituus on kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Hakijalle voidaan myöntää myös haettua aikaa lyhyempi jakso. Hakuaika koskien syyslukukauden 2020 residenssipaikkoja on 1.10–31.10.2019.

Hakija voi olla etukäteen yhteydessä instituutin intendenttiin residenssijakson ajankohtaa ja pituutta koskien.

Hakemukseen tulee liittää perustelut residenssijakson tarpeellisuudelle työ- tai tutkimussuunnitelman muodossa (max. 2 sivua). Suunnitelmasta on käytävä ilmi, minkä takia työskentely juuri Roomassa olisi hakijan kannalta tärkeää.

Residenssin asukkailta edellytetään aktiivista osallistumista instituutin toimintaan ja siellä järjestettävään tieteelliseen ohjelmaan.

Hakemukset toimitetaan instituutin intendentti Simo Örmälle (orma[at]irfrome.org) viimeistään 30.4. Intendentti myös vastaa residenssipaikkoja koskeviin tiedusteluihin.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Simo Örmä
orma at irfrome.org
http://irfrome.org/instituuttiin/asuminen-instituutissa/

Ilmoitus vanhenee: 30.4.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-rooman-instituutin-tutkijaresidenssipaikat-kevaalle-2020-haettavana/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko