[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kohta-taidehalli hakee galleriakoordinaattoria

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Heinä 25 12:30:54 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kohta-taidehalli hakee galleriakoordinaattoria
--------------------------------------------
Kohta on yksityinen taidehalli Kalasataman Teurastamon alueella Helsingissä. Perustamisensa jälkeen marraskuussa 2017 Kohta on järjestänyt kymmenen näyttelyä, joihin on osallistunut yhteensä 20 kotimaista ja ulkomaista taiteilijaa. Useat näyttelyt ovat esittäneet taidetta, jota ei ole ennen nähty Suomessa, joka on saanut hyvän vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta.

Toiminnan taustalla on EMO Säätiö, jonka tarkoituksena on tukea taidetta Suomessa. Kohtaa johtaa neuvottelukunta, johon kuuluu viisi taiteilijaa, tutkija ja kuraattori, joka on myös taidehallin kokopäiväinen toiminnanjohtaja.

Toiminnanjohtaja vastaa taidehallin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sisällön osalta ja organisatorisesti sekä näyttelyjen ja muun ohjelman toteuttamisesta. Vuonna 2019 Kohta saa avustuksia Helsingin kaupungilta, Svenska kulturfondenilta ja Stiftelsen Tre Smeder -säätiöltä.

Voidaksemme jatkaa rajoja ylittävää ja kokeellista työtämme meidän on panostettava enemmän kävijöiden palveluun, markkinointiin ja kommunikaatioon. Tämä vuoksi haemme nyt pätevää ja toimeliasta kokopäiväistä galleriakoordinaattoria (englanniksi "Gallery Manager").

Galleriakoordinaattorin tehtäviin kuuluu yleisön kohtaaminen taidehallin aukioloaikana neljänä päivänä viikossa, näyttelyiden ja muun ohjelman markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen, Kohdan toiminnan ja brändin esille tuominen sosiaalisessa mediassa sekä Suomessa että kansainvälisesti, myynnin hoitaminen ja kehittäminen, aktiivinen osallistuminen ohjelman tuottamiseen ja taidehallin hallinnon eräiden alueiden hoitaminen – kaikki läheisessä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa.

Tulevan vuoden aikana Kohta tulee myös erityisesti panostamaan uuteen taidehallin ystäville ja tukijoille tarkoitettuun ohjelmaan ja muihin strategioihin rahoituksen laajentamiseksi, niin ikään uuden galleriakoordinaattorimme ja toiminnanjohtajan läheisen yhteistyön puitteissa.

Etsimme sinua, jolla on vankka kokemus ulospäin suuntautuneesta toiminnasta kulttuurielämästä ja tuntee Helsingin sosiaalisen ja kulttuurielämän. Työskentelisit läheisesti niin yleisön kuin mahdollisten yhteistyökumppanien ja taiteilijoiden kanssa. Erittäin hyvä suomen ja englannin kielten taito on yhtenä vaatimuksena. Katsomme ansioiksi hyvän kirjallisen ilmaisun ja valmiuden toimitustyöhön näillä kielillä samoin kuin ruotsin kielen taidon ja erityisen kokemuksen markkinoinnista, viestintätyöstä ja myynnistä nykytaiteen alueella.

Sinun tulee olla sosiaalinen, ulospäin suuntautunut, aloitteellinen, tulossuuntautunut, tarkka ja organisoitu. Onnistuminen galleriakoordinaattorin työssä edellyttää itsenäisyyttä ja yhteistyökykyä. Stressin sietokyky on ratkaisevaa kaikille, jotka työskentelevät erilaisten ohjelmien parissa kulttuurielämässä. Siksi painotamme erityisesti henkilökohtaisia ominaisuuksiasi. Olisit hyvin tärkeä Kohdan ulkoisen kuvan kannalta.

Toimesi on kaksivuotinen kokopäiväinen työsuhde mahdollisuudella jatkoon. Ensimmäisen puolen vuoden aikana on avoin työsopimus. Palkka sopimuksen mukaan. Toimen aloittaminen mahdollisimman pian 1.9.2019 jälkeen.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anders Kreuger
anders.kreuger at kohta.fi
+358 452013048
http://www.kohta.fi

Ilmoitus vanhenee: 20.8.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kohta-taidehalli-hakee-galleriakoordinaattoria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko