[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museovirasto rekrytoi: myyntikoordinaattori

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Heinä 19 12:17:33 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museovirasto rekrytoi: myyntikoordinaattori
--------------------------------------------
Haemme Museoviraston ja Suomen kansallismuseon markkinointi- ja viestintäyksikköön myyntikoordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen toteuttamaan monipuolisia kokous- ja juhlapalveluiden myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä. Yksikkömme vastaa Museoviraston ja siihen kuuluvan Suomen kansallismuseon markkinoinnista, viestinnästä, kokous- ja juhlapalveluista, ravintolakonsepteista sekä museokaupoista.

Myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on kokous- ja juhlapalveluiden henkilökohtainen myynti- ja tarjoustyö. Vastaat kokous- ja juhlapalveluiden palvelusta asiakaslähtöisesti, ja vastaat nimetyistä asiakkuuksista aina heidän tilaisuutensa toteutumiseen saakka. Asiakkaiden tilaisuuksissa ja tapahtumissa vastaat niiden toteutuksesta Suomen kansallismuseon puolella, tarjoamiemme palveluiden puitteissa. Vastaat organisoinnista yhdessä museon avoinnapidon henkilökunnan kanssa. Osallistut palveluidemme markkinoinnin suunnitteluun ja toteutuksiin, sekä uusasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden hankintaan. Myyntitiimissä osallistut myös tuotteistuksen, palveluiden ja hinnoittelun kehittämiseen kaikissa museokohteissamme, myyntipäällikön johdolla. Nelihenkisen myyntitiimin jäsenenä työsi tulokset näkyvät mm. tyytyväisinä asiakkaina, liikevaihdon kasvuna ja B2B-asiakaspohjan laajentumisena.

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijalta odotamme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa asiakaspalvelu- ja myyntiotetta. Haluat aidosti kohdata asiakkaan. Hyvät taidot organisoinnissa, projektinhallinnassa ja asioiden priorisoinnissa antavat sinulle varmuutta hoitaa useita asioita samanaikaisesti ja työskennellä myös paineen alla. Työotteesi on itsenäinen ja ennakoiva, mutta yhtä mielellään työskentelet myös työryhmissä ja sidosryhmien kanssa. Haluat tehdä kauppaa ja tavoitteenasi on, että asiakkaidesi odotukset ylittyvät.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa tehtävään soveltuva koulutus sekä riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta monipuolisista ratkaisumyynnin tehtävistä, kokemusta kokouspalveluiden myynnistä ja tapahtumatuotannosta. Kokemus budjettivastuusta, tuloksellisesta konseptoinnista ja sopimusyhteistyön parissa työskentelemisestä katsotaan eduksi.

Jos etsit merkityksellistä työtä kiehtovassa toimintaympäristössä, tule meille. Tarjoamme kannustavan ja vilkkaan asiantuntijayhteisön, osaavat yhteistyökumppanit sekä monipuolisen tehtävänkuvan korvaamattoman kulttuuriperinnön parissa. Liityt osaksi 13-henkistä yksikköämme, ja työpisteesi sijaitsee Kansallismuseolla Helsingissä.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika. Liukuva virastotyöaika 36 tuntia 45 minuuttia viikossa.
Tehtävä alkaa: 2.9.2019
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Tehtävä täytetään heti hakuajan päätyttyä mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka on viraston yhteinen.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 7 (2 459,07 euroa/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti. 

Virastossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaajärjestelmä, työaikapankkijärjestelmä sekä etätyömahdollisuus.

Toimipiste:

Suomen kansallismuseo
Mannerheimintie 34
00100 Helsinki
www.kansallismuseo.fi 

Hae paikkaa

Hae viimeistään: 8.8.2019 15.00
ID: 29-190-2019
Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. 

Museoviraston kirjaamo
PL 913
00101 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä

Kirsi Nisonen, myyntipäällikkö
keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12
0295 33 6450

--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anna Lantee
anna.lantee at kansallismuseo.fi
0295 33 6258
https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

Ilmoitus vanhenee: 8.8.2019 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museovirasto-rekrytoi-myyntikoordinaattori/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko