[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija (Digilang)

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 29 12:34:24 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija (Digilang)
--------------------------------------------
Projektitutkija (Digilang)
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

Turun yliopiston kieli- ja käännöstieteiden laitoksessa on haettavana projektitutkijan määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä 1.3.–31.8.2019 (6 kk)

Projektitutkija työskentelee laitoksen Digilang-hankkeessa, jossa kehitetään laitoksen digitaalisia kieliaineistoja, kootaan ne yhteen ja luodaan niille pysyvästi yhteinen käyttäjäportaali.  Tehtävään valittava osallistuu portaalin suunnitteluun ja vastaa sen toteuttamisesta.

Projektitutkijan tehtävä on tarkoitettu soveltuvan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle, jolla on riittävät it-taidot toteuttaa itsenäisesti portaali ja uteliaisuutta osallistua digitaalisten ihmistieteiden aineistojen kehittämiseen. Hakijalta edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista, erityisesti verkko-ohjelmointitaitoja, yhteistyökykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä dokumentoida tietotekniset ratkaisunsa tarkasti. Hakijalle katsotaan eduksi tietokantojen, kielentutkimuksen, kieliteknologian ja kieliaineistojen tuntemus sekä Turun yliopistossa käytettyjen tietoteknisten infrastruktuurien tuntemus.

Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden työskennellä osana digitaalisen ihmistieteen hanketta ja tilaisuuden kartuttaa osaamistaan digitaalisten kieliaineistojen kehitystyössä.

Tehtävässä maksettava palkkaus vastaa opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 4 mukaista palkkausta, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2507,62 euroa kuukaudessa. Lisäksi tehtävään kuuluu henkilökohtainen palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemukset tulee jättää viimeistään maanantaina 4.2.2019 kello 23.59 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (”Täytä hakemus”).

Hakemukseen tulee liittää sähköisessä hakulomakkeessa mainittu liite: CV (eli ansioluettelo).

Lisätietoja antaa projektin johtaja Tommi Kurki, sähköposti: tommi.kurki at utu.fi, puh. 050 328 8847.

Tiedusteluihin vastaa henkilöstöasiantuntija Maija Österlund, sähköposti: maija.osterlund at utu.fi, puh. 050 461 7549.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tommi Kurki
tommi.kurki at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 4.2.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektitutkija-digilang/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko