[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kansatieteellinen Arkisto etsii päätoimittajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 22 09:49:26 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kansatieteellinen Arkisto etsii päätoimittajaa
--------------------------------------------
Vuonna 1934 perustettu Kansatieteellinen Arkisto on Suomen Muinaismuistoyhdistyksen sekä monografioille että artikkelikokonaisuuksille suunnattu julkaisusarja. Sarja on vertaisarvioitu, ja sen Jufo-luokitus on 1. Viime vuosina sarjassa on ilmestynyt tavallisesti yksi nide vuodessa.

Suomen Muinaismuistoyhdistys etsii Kansatieteelliselle Arkistolle päätoimittajaa vuosille 2019–2021. Päätoimittajan vastuulla on sarjan kehittäminen yhdistyksen julkaisustrategian mukaisesti niin sisällön, talouden kuin julkaisuprosessin osalta. Päätoimittajalta odotetaan kokemusta tieteellisestä julkaisemisesta ja toimittamisesta, tohtorin tutkintoa sekä intoa kehittää julkaisusarjaa yhdessä yhdistyksen julkaisusihteerin ja johtokunnan kanssa.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset luottamustehtävään yhdistyksen sihteerille Petra Lehtoruusulle (petra.lehtoruusu at gmail.com<mailto:petra.lehtoruusu at gmail.com>) 28.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sarjan nykyinen päätoimittaja Pia Olsson (pia.olsson at helsinki.fi).

Yhdistyksen johtokunnan puolesta,

Petra Lehtoruusu

sihteeri

Suomen Muinaismuistoyhdistys ry
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Petra Lehtoruusu
petra.lehtoruusu at gmail.com
http://www.muinaismuistoyhdistys.fi/julkaisut.html

Ilmoitus vanhenee: 1.3.2019

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kansatieteellinen-arkisto-etsii-paatoimittajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko