[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija Hyvinkään kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 5 15:26:27 EET 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija Hyvinkään kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Hyvinkään kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka kokoelmansa ja näyttelyidensä avulla kertoo hyvinkääläisten historiasta. Kaupunginmuseon tehtävänä on vaalia, tutkia, tallentaa ja esitellä Hyvinkään alueen ja sen asukkaiden historiaa tämän päivän ihmisille.

Museo toimii kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntijana. Laadukkaiden näyttelyiden, museopedagogiikan ja asiantuntijapalveluidensa avulla kaupunginmuseo luo henkistä hyvinvointia ja vahvistaa alueen elinvoimaisuutta.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme projektitutkijaa määräaikaiseen työsuhteiseen 11.3. - 31.7.2019 väliselle ajalle. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön kehittyvässä museossa. Projektitutkijan tehtävänä on toteuttaa Hyvinkään kaupunginmuseon vaihtuvan näyttelyn käsikirjoitus, johon kuuluu näyttelytekstien kirjoittaminen, kuvavalinnat sekä esinevalintoihin osallistuminen. Lasten kaupunki -näyttely avaa ovensa syksyllä uudessa näyttely-ympäristössä Hyvinkään kauppakeskus Willassa.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitoon tarjoaa museoalalle soveltuva korkeakoulututkinto, mutta huomioimme myös loppuvaiheessa opinnoissaan olevat hakijat. Hakijalta edellytämme kokemusta näyttelykäsikirjoittamisesta ja näyttelytoiminnasta. Lapsuuden historian tuntemus ja museologian opinnot ovat eduksi tehtävän hoidossa. Arvostamme monipuolista näyttelyosaamista, kirjallisia lahjoja, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Palkkaus määritellään KVTES:n mukaisesti.

Koeaika on 2 kuukautta

Toimi on määräaikainen: 11.3.-31.7.2019

Viikkotyöaika: 36,75 tuntia/ vko

Haku päättyy 21.2.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Intendentti Susanna Eskola, p. 040-709 5578, susanna.eskola at hyvinkaa.fi<mailto:susanna.eskola at hyvinkaa.fi>

www.hyvinkaa.fi/kaupunginmuseo

Hyvinkään kaupunginmuseon intendentille osoitetut hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa torstaihin 21.2.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella: Hyvinkään kaupunginmuseo, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää, tai sähköpostitse osoitteeseen susanna.eskola at hyvinkaa.fi.  Kuoreen tai viestin otsikkokenttään tunnus: Projektitutkija

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Susanna Eskola
susanna.eskola at hyvinkaa.fi
https://www.hyvinkaa.fi/kaupunginmuseo

Ilmoitus vanhenee: 21.2.2019 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektitutkija-hyvinkaan-kaupunginmuseoon-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko