[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kansallisgalleria hakee näyttelymestaria

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Elo 21 08:56:49 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kansallisgalleria hakee näyttelymestaria
--------------------------------------------
Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 270 työntekijää.

Haluatko olla mukana luomassa vuosittain noin 700 000 museovieraallemme unohtumatonta museokokemusta?

Haemme Sinebrychoffin taidemuseoon kokenutta, innostunutta ja osaavaa

NÄYTTELYMESTARIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 26.9.2019-22.5.2020.

Toimit Kansallisgallerian museotekniikkayksikössä näyttely- ja kokoelmatyöhön liittyvien projektien sekä prosessien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Kokoelmatyössä huolehdit taideteosten käsittelystä, pakkaamisesta, säilytyksestä ja kokoelmahallintajärjestelmän käytöstä. Näyttelytoiminnassa osallistut suunnitteluun, ripustamiseen ja installoimiseen. Lisäksi ylläpidät Sinebrychoffin taidemuseon av-tekniikkaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva käsityöammattitutkinto ja useamman vuoden monipuolinen kokemus alan tehtävistä sekä kokemusta vaativista ripustustekniikoista. Museoala on sinulle tuttu ja sinulla on valmiutta sekä kokemusta työskennellä vaativien (esim. painavien) teosten kanssa turvallisesti. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulla on itsenäinen sekä oma-aloitteinen työskentelyote. Tykkäät työskennellä osana tiimiä ja toimia projektiorganisaatiossa. Suomen kielen taidon lisäksi sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito.

Kansallisgallerian arvot; avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kulttuurialan tehtävän lisäksi innostavan työyhteisön ja näköalapaikan kuvataiteen maailmaan. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa museotekniikkapäällikkö Anssi Ahlgrén, puh. 040 9015 242 seuraavina aikoina: 29.8. klo 9-12, 30.8. klo 12-16 ja 2.9. klo 9-14.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/N%C3%A4yttelymestari/mXXqom

mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.9.2019.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anssi Ahlgrén
anssi.ahlgren at kansallisgalleria.fi
040 9015 242


Ilmoitus vanhenee: 4.9.2019 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kansallisgalleria-hakee-nayttelymestaria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko