[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoassistentti Espoon kaupunginmuseon kulttuuriperinnön tiedontuotantoon ja tietopalveluihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Elo 20 12:14:26 EEST 2019


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoassistentti Espoon kaupunginmuseon kulttuuriperinnön tiedontuotantoon ja tietopalveluihin
--------------------------------------------
KAMU Espoon kaupunginmuseo (Ahertajantie 5, 02100 Espoo) on kulttuuriperinnön oppimis- ja osaamiskeskus, joka luo Espoo-identiteettiä siirtämällä espoolaisen kulttuuriperinnön sukupolvelta toiselle. Museo toimii myös paikallisena kulttuuriympäristöviranomaisena.

KAMU Espoon kaupunginmuseo etsii Asuntosäätiö-projektiin määräaikaista museoassistenttia 6 kk työsuhteeseen aikavälillä 1.10.2019–31.3.2020. Projektin tavoitteena on saada Asuntosäätiön arkistokokonaisuus inventoitua ja valikoiden luetteloitua riittävällä tasolla, jotta se on kaikkien käytettävissä ja voidaan julkaista osittain museon Finna-palvelussa. Museoassistentin tehtävänä on arkisto- ja valokuvakokoelman inventointi, luettelointi ja digitoinnin suunnittelun ja toteutuksen aloitus.

Tehtävässä edellytetään korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvissa aineissa ja kokemusta valokuvakokoelma- tai arkistotyöstä museossa.

Arvostamme kokemusta laajojen museokokoelmien tai arkistojen inventointi- ja dokumentointiprojekteihin osallistumisesta, museoalan luettelointiohjeistuksen tuntemusta ja hierarkkisen luetteloinnin periaatteiden hallintaa. Eduksi lasketaan myös kokemus arkkitehtuuriaineistojen, erityisesti rakennuspiirustusarkistojen inventoinnista, sekä suomalaisen modernistisen arkkitehtuurin historian tuntemus.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2500,00 €. Työaika on 36 h 45 min viikossa.

Hakemukset on jätettävä 4.9.2019 klo 15.45 mennessä Espoon kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Työavain 3-1544-19 ohjaa suoraan hakemukseen. Haastattelut tehtävään järjestetään syyskuun puolivälissä. Lisätietoja antaa palveluyksikön päällikkö Riitta Kela.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Riitta Kela
riitta2.kela at espoo.fi
+358 43 8273455
http://www.espoonkaupunginmuseo.fi

Ilmoitus vanhenee: 4.9.2019 klo 15:45

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoassistentti-espoon-kaupunginmuseon-kulttuuriperinnon-tiedontuotantoon-ja-tietopalveluihin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko