[H-verkko] Esitelmät ja keskustelutilaisuudet: Mestarit ja kisällit – Uusi katse kotikulmiin: infotilaisuus ja työpaja

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Huhti 8 10:20:47 EEST 2019


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
Mestarit ja kisällit – Uusi katse kotikulmiin: infotilaisuus ja työpaja

24.4.2019 klo 13:00 -  klo 17:00 Luonnontieteellinen museo, Kimnaasi-sali https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=Luonnontieteellinen+museo%2C+Pohjoinen+Rautatiekatu%2C+Helsinki%2C+Suomi
--------------------------------------------
Suomen Kotiseutuliiton Mestarit ja kisällit -hanke kutsuu kaikki osallistavasta ja ylisukupolvisesta kotiseututyöstä kiinnostuneet mukaan kuulemaan lisää hankkeesta, jakamaan kokemuksia ja suunnittelemaan uusia toimintamuotoja!

Innostavista puheenvuoroista ja käytännön työpajoista koostuva tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.4. klo 13–17 Luonnontieteellisen museon Kimnaasi-salissa, Helsingissä.

Hankkeen koordinaattorilta on myös mahdollista varata henkilökohtaisempia sparrausaikoja oman Mestarit ja kisällit -idean edistämiseen. Aamupäivän puolituntisia sparrausaikoja voi varata ilmoittautumisen yhteydessä ja ne toteutuvat keskuskirjasto Oodissa klo 9–12 välillä. Sparrausajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuus on osallistujille maksuton, sisältäen kahvitarjoilut osana iltapäivän ohjelmaa. Osallistujat voivat myös pääsymaksutta tutustua Luonnontieteellisen museon näyttelyihin ennen tilaisuutta.

Tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuussa viikolla 14.

Ilmoittautumiset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen maria.talvitie at kotiseutuliitto.fi perjantaihin 12.4. klo 16 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliot, sekä toiveet henkilökohtaisesta sparrausajasta.

Tervetuloa!

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma löytyy täältä. Muistathan ilmoittautua kuitenkin myös sähköpostitse!

________

Suomen Kulttuurirahaston rahoittama Kotiseutuliiton Mestarit ja kisällit -hanke tuo lapset, nuoret ja eläkeikäiset yhteen paikalliskulttuurin äärelle. Toiminnallisissa kotiseuturyhmissä tutustutaan paikallisuuteen yhdessä: uusiin ja vanhoihin perinteisiin, lähialueen paikkoihin ja historiaan, opitaan vastavuoroisesti tietoja ja taitoja ylisukupolvisesti. Mestarit ja kisällit -hankkeella halutaan mahdollistaa eri ikäisten osallisuus omaan kotiseutuun sekä avata kotiseututyötä uusille ja tarkoituksenmukaisille toimintamuodoille. Hankkeessa erityisesti nuoret sukupolvet nostetaan toiminnan kohteesta tasa-arvoisiksi kotiseututyön tekijöiksi ja kotikulmiensa asiantuntijoiksi.


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Maria Talvitie
maria.talvitie at kotiseutuliitto.fi
+358 451628440
https://kotiseutuliitto.fi/tapahtuma/mestarit-ja-kisallit-uusi-katse-kotikulmiin-infotilaisuus-ja-tyopaja/

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/event/mestarit-ja-kisallit-uusi-katse-kotikulmiin-infotilaisuus-ja-tyopaja/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko