[H-verkko] Työpaikkailmoitus: museointendenttiäRauman taidemuseo

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 28 12:34:40 EET 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
museointendenttiäRauman taidemuseo
--------------------------------------------
Rauman kaupungin sivistystoimialan kulttuuri- ja museopalvelut hakee museointendenttiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen.

Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Rauman taidemuseon toiminta on alkanut vuonna 1970. Museo on tunnettu monista ennakkoluulottomista näyttelyprojekteistaan. Museo on aktiivinen toimija myös kansainvälisesti. Nykytaiteeseen keskittyvä biennale -näyttelyiden sarja on jatkunut yli neljäkymmentä vuotta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kotimaisen ja kansainvälisen nykytaiteen parissa eloisassa pikkukaupungissa, jossa neljä aktiivista museota muodostavat innostavan yhteistyöympäristön.

Museointendentin tehtävänä on yhdessä kulttuuri- ja museopalvelut -yksikön johtajan kanssa vastata taidemuseon toiminnasta ja kehittämisestä. Museointendentti toimii lähiesimiehenä taidemuseon henkilökunnalle sekä yhdessä yksikön johtajan kanssa valmistelee museon asiat sivistysvaliokunnalle. Museointendentti suunnittelee ja toteuttaa kokoelma-, tutkimus- ja näyttelytoimintaa, tapahtumajärjestämistä, markkinointia ja viestintää, taidekasvatusta, verkkopalveluiden ja muiden sisältöjen tuottamista yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on museoalan ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää taidehistorian opintoja, vankkaa museoalan kokemusta ja osaamista sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Hakijalla tulee olla kykyä ja innostunutta otetta taidemuseon toiminnan kehittämiseen. Valitulla tulee olla taiteen ja taidekentän tuntemusta, kokemusta näyttelyiden järjestämisessä ja kansainvälisten hankkeiden toteuttamisessa. Valitulta edellytetään erinomaista suomen- ja sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry<http://www.rauma.fi/rekry> ).

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedonsaannista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, PL 113, Kanalinranta 3, 26101 Rauma. Kuoreen tunnus "Museointendentti". Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuri- ja museopalvelut

Työavain: RAU-25-145-18

Hakuaika alkaa: 25.11.2018

Hakuaika päättyy: 10.12.2018 16.00

Palkka: KVTES:n mukainen

Työn luonne: Kokoaikatyö

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Työ alkaa: 1.2.2019

Yhteystiedot: Museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari, puh. 044 793 3520 tai risto.kupari at rauma.fi

http://www.rauma.fi/rekry
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Risto Kupari
risto.kupari at rauma.fi
http://www.rauma.fi/rekry

Ilmoitus vanhenee: 10.12.2018 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=38439
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko