[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura etsii sihteeri-tiedottajaa ja verkkotoimittajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti toukokuu 8 21:59:49 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura etsii sihteeri-tiedottajaa ja verkkotoimittajaa
--------------------------------------------
Sihteeri-tiedottaja (osa-aikainen)

Oletko oma-aloitteinen historian, kirjallisuuden tai lähiaineiden maisteri- tai tohtoriopiskelija, jolla on valmiudet tavanomaisiin yhdistyksen sihteerin tehtäviin ja aktiiviseen tiedottamiseen? Haluatko verkostoitua tieteellistä ja yleistajuista Viipuri-tietoutta edistävän seuran piirissä? (ks. www.vsks.net)

Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura ry hakee sihteeri-tiedottajaa, jonka kuukausittainen työaika on noin 20 tuntia, tilanteen ja sopimuksen mukaan. Sihteeri-tiedottajan toimenkuvaan kuuluu hallinnollisten ja tiedotustehtävien ohella esimerkiksi seuran jäsenasioiden hoitaminen, tapahtumien järjestäminen ja seuran julkaisujen logistiikan ja myynnin seuranta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen lähetetään seuran esimiehelle Pentti Paavolaiselle viimeistään 25.5.2018 sähköpostiosoitteeseen pentti.paavolainen(at)kolumbus.fi. Seuran esimies vastaa myös aihetta koskeviin tiedusteluihin. Pyydämme lähettämään pdf-muotoisen hakemuksen viestin liitetiedostona ja merkitsemään viestin otsikoksi ”VSKS – sihteeri-tiedottajan haku”. Työ alkaa kesäkuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 4. kesäkuuta. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika.

 

Verkkotoimittaja (osa-aikainen)

Wiipuri.fi -sivusto on Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran ylläpitämä portaali, joka kokoaa yhteen Viipuria koskevia verkkoaineistoja tutkimuksen, opetuksen ja aiheesta kiinnostuneen yleisön käyttöön. WordPress –pohjaisen sivuston rakennetta ja ulkoasua uudistetaan parhaillaan, ja tulevaisuudessa katse suunnataan uusien aineistojen lisäämiseen ja tuottamiseen.

Seura hakee sivustolle humanistisesti suuntautunutta verkkotoimittajaa, jonka tehtävänä on huolehtia sisällön ajantasaisuudesta ja täydentämisestä sekä suunnitella yhdessä projektia johtavan toimikunnan kanssa uusia aineistokokonaisuuksia. Verkkotoimittaja toimii lisäksi seuran portaalitoimikunnan sihteerinä. Verkkotoimittajan kuukausittainen työaika on noin 15 tuntia, tilanteen ja sopimuksen mukaan. Arvostamme kiinnostusta seuran alaan ja hyviä WordPress –ohjelman käyttötaitoja.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen lähetetään seuran esimiehelle Pentti Paavolaiselle viimeistään 25.5.2018 sähköpostiosoitteeseen pentti.paavolainen(at)kolumbus.fi. Seuran esimies vastaa myös aihetta koskeviin tiedusteluihin. Pyydämme jättämään pdf-muotoisen hakemuksen sähköpostiviestin liitteenä ja merkitsemään viestin otsikoksi ”VSKS – verkkotoimittajan haku”. Työ alkaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Verkkotoimittajan ja seuran sihteeri-tiedottajan tehtävät on tarvittaessa mahdollista yhdistää.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 4. kesäkuuta. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika.

 

Vuonna 1845 perustetun Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseuran (VSKS) tavoitteena on tieteellisen ja yleistajuisen Viipuri-tiedon lisääminen. Seura julkaisee VSKS:n Toimitteita -sarjaa, ylläpitää Wiipuri.fi -verkkoportaalia ja järjestää Viipuri-aiheisia tieteellisiä seminaareja. Seura kuuluu tiedekustantajien liittoon ja sillä on yhteydet Suomessa toimiviin samanhenkisiin yhteisöihin, tiedeyhteisöihin ja nykyiseen Viipuriin. Seuran kotipaikka on Helsinki.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pentti Paavolainen 
pentti.paavolainen at kolumbus.fi
http://www.vsks.net/

Ilmoitus vanhenee: 26.5.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=25129
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko