[H-verkko] Työpaikkailmoitus: IHME-nykytaidefestivaali etsii tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Kesä 12 17:00:48 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
IHME-nykytaidefestivaali etsii tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen
--------------------------------------------
IHME-nykytaidefestivaali etsii tiedottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajanjaksolle 6.8-31.12.2018.

Taidesäätiö Pro Arten tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää kuvataiteen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta. Toiminnan perustana on vuosittainen IHME-nykytaidefestivaali, jonka muodostavat IHME-teos, festivaalin puhe- ja elokuvaohjelma ja IHME-koulu. Säätiö kutsuu vuosittain yhden kansainvälisen taiteilijan tai taiteilijaryhmän toteuttamaan IHME-teoksen julkiseen tilaan pääkaupunkiseudulla. Vuoden 2018 IHME-teos on ruotsalaistaiteilija Henrik Håkanssonin elokuva THE BEETLE. Luennoista, keskusteluista, työpajoista, elokuvista ja esityksistä koostuva festivaaliohjelma lisää ymmärrystä ja kiinnostusta kuvataidetta kohtaan. IHME-koulu käsittää taidekasvatushankkeita, työpajoja sekä koululaisille suunnatun ohjelman IHME-teokselle. Vuonna 2018 toteutuva festivaali on järjestyksessä kymmenes ja toteutuu touko- ja kesäkuussa 2018. Festivaalin puhe- ja elokuvaohjelma toteutui Kulttuuritehdas Korjaamolla 25.-26.5.2018 ja Myyrmäen IHME 1.-10.6.2018.

IHME-nykytaidefestivaalin toimistotiimissä työskentelee tiedottaja, joka huolehtii aiemmin nimikkeellä tiedottaja-assistentti määritetystä tehtäväkokonaisuudesta.  Toimenkuva ei tehtävänimikkeen muutoksen johdosta muutu. Festivaalitoimistossa työskentelee näin ollen pieni moniosaajatiimi – toiminnanjohtaja, kulttuurituottaja ja tiedottaja – jonka jäsenten läheinen yhteistyö, kiinnostus nykytaiteen ilmiöihin ja taiteen sisältöjen välittämiseen yleisölle on työmme onnistumisen edellytys. Työn suorituspaikka on festivaalitoimisto Helsingin keskustassa. Viikkotyöaika on 37,5 h. Sopimukseen sisältyy koeaika. Työsuhde solmitaan määräaikaisena ajanjaksolle 6.8.-31.12.2018 säätiön organisaation muutokseen liittyvän siirtymävaiheen vuoksi.

Tiedottajan tehtävät:

1) laatii IHME 2018 loppuraportin markkinointiviestinnän kokonaisuuden osalta yhdessä toimistotiimin kanssa

2) laatii markkinointiviestinnän strategian yhdessä festivaalitiimin kanssa sekä suunnittelee, toteuttaa ja mittaa festivaalin verkkoviestintää ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa

3) huolehtii markkinointiviestinnän materiaalien (mm. painotuotteet, maksettu mainonta) tuotannon koordinoinnista ja pienimuotoisista tuotannoista kuten esim. tiedotustilaisuudet

4) huolehtii tiedotteiden ja pressimateriaalien valmistelusta, jakelusta ja Gruppo-yhteystietorekisterin päivityksistä

5) avustaa mm. matka- ja vierailujärjestelyissä, maksuliikenteeseen liittyvissä valmistelevissa tehtävissä ja festivaalituotantojen valmistelutyöstä riippuen tuotannon laajuudesta

6) huolehtii postituksista, kokousvalmisteluista, arkistoinnista (mm. mediaseuranta, verkkosivut, av-materiaalit), festivaalitoimiston ylläpidosta, projektityöntekijöiden teknisestä perehdytyksestä, mahdollisten harjoittelijoiden ohjauksesta, jos harjoittelun sisällöt painottuvat viestintään ja muista työnantajan antamista tehtävistä.

Tehtävän edellyttämä osaaminen

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää monipuolista kokemusta tiedotuksesta ja viestinnästä, pienimuotoisista tuotannoista, hyvää suomen ja englannin suullista ja erityisesti kirjallista taitoa, kykyä ja innostusta huolehtia myös muista toimenkuvan sisältävistä tehtävistä. Aiempi työskentely nykytaiteen parissa on hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää aloitteellisuutta, huolellisuutta, erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä yleisten tietokoneohjelmien hallintaa (Windows, WordPress, Gruppo). Etsimme joukkoomme positiivista ja avuliasta työtoveria, joka viihtyy pienessä työyhteisössä ja kokee monipuolisen toimenkuvan omakseen.

Hakeminen

Vapaamuotoinen hakemus sisältää ansioluettelon, josta käyvät ilmi mahdollinen alan koulutus, tähänastinen työkokemus, kielitaito, motivaatio juuri tähän tehtävään, suhde nykytaiteeseen sekä palkkatoivomus. Hakemuksessa tulee olla kahden suosittelijan nimet ja yhteystiedot.

Hakemus lähetetään sähköisesti keskiviikkona 20.6.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen info at ihmefestival.fi. Merkitsethän Subject-riville viitteeksi Tiedottaja tai kirjepostissa: IHME-nykytaidefestivaali, Taidesäätiö Pro Arte, Kalevankatu 4, 2. krs, 00100 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mahdolliset suosituskirjeet ja työtodistukset voi ottaa mukaan haastatteluun. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse viimeistään 15.8.2018 mennessä.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila at ihmefestival.fi, puhelimitse ke 13.6. klo 9-10 ja ti 19.6. klo 14-15 puh. 045-1240096. Tietoa IHME-nykytaidefestivaalista ja sen toiminnasta: http://www.ihmefestival.fi/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Paula Toppila
paula.toppila at ihmefestival.fi
045-1240096
http://www.ihmefestival.fi/

Ilmoitus vanhenee: 20.6.2018 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=28258
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola


Lisätietoja postituslistasta H-verkko