[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Arkkitehtuurimuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 9 10:58:50 EEST 2018


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Arkkitehtuurimuseoon
--------------------------------------------
AVOIN TYÖPAIKKA - AMANUENSSI

Arkkitehtuurimuseo on maailman toiseksi vanhin puhtaasti arkkitehtuuriin keskittynyt erikoismuseo. Sillä on ainutlaatuinen perintö arkkitehtuurin asiantuntemuksessa ja kokoelmissa. Arkkitehtuurimuseon toimintaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Arkkitehtuuri on kaikkialla: ihmiset elävät, työskentelevät, rakastavat, syövät ja kuolevat arkkitehtuurin sisällä ja ympärillä. Jokaisella on yhteys, kokemuksia ja mielipiteitä arkkitehtuurista. Arkkitehtuuri ja kaupungit herättävät intohimoja. Elämänlaatu, kaupunkien kehittyminen ja asuminen ovat kaikki teemoja, joihin museo kiinnittyy.

Amanuenssi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä henkilöä Arkkitehtuurimuseon kulttuuriperintö ja tietopalvelut yksikköön.

Työhösi kuuluu eri tallennusmuodoissa olevien piirustus- ja valokuvakokoelmien vastaanotto, luettelointi ja pitkäaikaissäilytyksestä huolehtiminen sekä kokoelmiin liittyvät asiakas- ja tietopalvelutehtävät.

Osallistut kokoelmahallintajärjestelmän (Kookos) kehittämiseen sekä toimit järjestelmän pääkäyttäjän sijaisena. Vastaat valokuvien luettelointiperiaatteista ja asiasanoituksesta. Lisäksi osallistut tietopalvelujen kehittämiseen ja niiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään vuoden työkokemusta museoalan kokoelmatehtävistä. Ansioksi luetaan suomalaisen arkkitehtuurihistorian ja arkkitehtuurin alan aineistojen sekä digitaalisten välineiden tuntemus samoin kuin kokemus kokoelmanhallintajärjestelmien parissa työskentelystä (erityisesti Kookos).

Suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi samoin kuin ajokortti.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sujuvaa asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme näköalapaikan arkkitehtuurin alalla, sijainnin Helsingin Design Districtillä sekä monipuolisen työnkuvan, joka kehittyy mukanasi. Työkulttuurimme on joustava ja jatkuvasti uutta luova. Tule osaksi asiantuntijaorganisaatiotamme rakentamaan tulevaisuuden museota!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.08.2018 osoitteeseen: Riitta.Jarnstedt at mfa.fi<mailto:Riitta.Jarnstedt at mfa.fi>.

Lisätietoja tehtävästä saat maanantaisin kello 14-16, Arkkitehtuurimuseon kulttuuriperintö ja tietopalvelut, päällikkö Juhana Lahti, puh. 045 7731 0486.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Riitta Jarnstedt
Riitta.Jarnstedt at mfa.fi


Ilmoitus vanhenee: 27.8.2018

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/?post_type=announcement&p=31384
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko