Skandica-sijaisuudet -- Sijaislista Pohjoismaisten kielten opiskelijoille

 

Tietoja listasta Skandica-sijaisuudet

Skandican sijaislistalle ovat tervetulleita kaikki Skandica ry:n jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet ruotsin kielen opettajan sijaisuuksista Varsinais-Suomen alueella! Liittymällä listalle saat sähköpostilla tietoa sijaisuuksista jopa nopeallakin varoitusajalla. Sähköpostilistasta on tiedotettu Turun alueen kouluille, ja liittyäksesi listalle sinulla tulee olla utu-sähköpostiosoite sekä sinun tulee olla Skandica ry:n jäsen. Kirjoitathan alla olevaan lomakkeeseen sähköpostisi, nimesi sekä salasanan, jolla voit myöhemmin vahvistaa liittymisesi listalle. Liittymisesi voit vahvistaa linkin kautta, jonka saat sähköpostiisi myöhemmin.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Skandica-sijaisuudet arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Skandica-sijaisuudet
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen skandica-sijaisuudet@lists.utu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Skandica-sijaisuudet liittyminen

Liity listalle Skandica-sijaisuudet täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.
  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä
  Captcha
Skandica-sijaisuudet Listalle liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Skandica-sijaisuudet, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Skandica-sijaisuudet lista maemvuo at utu.fi, kssuur at utu.fi ylläpitäjänä
Skandica-sijaisuudet ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix