Kansatiede-jatkokoulutus

 

TIETOJA Kansatiede-jatkokoulutus -SÄHKÖPOSTILISTASTA

SÄHKÖPOSTILISTAN KÄYTTÄMINEN
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen kansatiede-jatkokoulutus@lists.utu.fi.


LIITTYMINEN Kansatiede-jatkokoulutus -SÄHKÖPOSTILISTALLE

Liity Kansatiede-jatkokoulutus -listalle täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myös piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kuussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Täytä seuraava captchaLISTALLE LIITTYNEIDEN TOIMINNOT
Muokataksesi henkilökohtaisia asetuksiasi syötä ao. kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina "Irtisanomis- ja muokkausvalinnat" -painiketta.

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Kansatiede-jatkokoulutus, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Kansatiede-jatkokoulutus lista tytti.steel at utu.fi, tiina-riitta.lappi at utu.fi, anu.raula at utu.fi, venla.e.osterberg at utu.fi ylläpitäjänä
Kansatiede-jatkokoulutus ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix