Etnologit -- Kansatiede - Turun yliopisto

 

TIETOJA Etnologit-SÄHKÖPOSTILISTASTA

SÄHKÖPOSTILISTAN KÄYTTÄMINEN
Lähetä listalle tarkoitetut viestit listan ylläpitäjälle anu.raula@utu.fi.

LIITTYMINEN Etnologit-SÄHKÖPOSTILISTALLE

Liity Etnologit-listalle täyttämällä oheinen lomake tai ilmoittamalla liittymisestäsi kansatieteen toimistosihteeri Anu Raulalle, anuraula@utu.fi. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myös piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kuussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Täytä seuraava captcha

LISTALLE LIITTYNEIDEN TOIMINNOT
Muokataksesi henkilökohtaisia asetuksiasi syötä ao. kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina "Irtisanomis- ja muokkausvalinnat" -painiketta.

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Etnologit, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Etnologit lista anuraula at utu.fi, tiina.suopajarvi at utu.fi ylläpitäjänä
Etnologit ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix