Antiquitas -- Suomalainen antiikintutkimuksen sähköpostilista / Finnish Classical Studies Mailing List

 

Tietoja listasta Antiquitas

Suomalainen antiikintutkimuksen sähköpostilista / ANTIQUITAS / Finnish Classical Studies Mailing List

Antiquitas-lista on tarkoitettu suomalaisten antiikintutkijoiden ja kaikkien muidenkin suomalaisesta antiikintutkimuksesta kiinnostuneiden avoimeksi keskustelu- ja tiedotusfoorumiksi. Lista yhdistää alan harrastajat koko maasta ja parantaa tiedonkulkua ja ajatusten vaihtoa heidän keskuudessaan. Listalle toivottua sisältöä ovat esimerkiksi
tiedotteet erilaisista tapahtumista, mielenkiintoiset uutiset, yleinen keskustelu jne. – tietysti sillä edellytyksellä, että asia kuuluu antiikintutkimuksen piiriin. Listalle on sallittua postittaa viestejä molempien kotimaisten kielten lisäksi myös yleisesti tunnetuilla klassillisilla ja nykyisillä kielillä.

Listaa ylläpitävät yhteisesti Suomen klassillisen arkeologian seura ja Klassillis-filologinen yhdistys. Vastuuhenkilönä toimivat tällä hetkellä Isto Huvila (Upsalan yliopisto/Åbo Akademi), Harri Kiiskinen (SKLAS / Turun yliopisto) ja Minna Seppänen (Turun yliopisto).

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Antiquitas arkistoon.

Listan käyttäminen Antiquitas
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen antiquitas@lists.utu.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Antiquitas liittyminen

Liity listalle Antiquitas täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on yksityinen lista, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot eivät ole tarjolla ei-jäsenille.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi. Kerran kuussa, salasananmuistuttaja lähettää sinulle salasanasi
  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä
  Captcha
Antiquitas Listalle liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan jäsenten saatavilla.)

Syötä osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Antiquitas, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Antiquitas lista isto.huvila at abo.fi, harkiisk at gmail.com, mielse at utu.fi ylläpitäjänä
Antiquitas ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista lists.utu.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix