[Yk-yhdistys] Eriarvoisuussitsit

Titta Peltonen titta.peltonen at utu.fi
Mon Sep 23 11:29:31 EEST 2013


Hei,

ohessa viesti liittyen sitseihin, joiden teemana on eriarvoisuus.
Sitsit liittyvät TYYn kehitysyhteistyöviikkoon.


viestin välitti

Titta Peltonen
tiedottaja
Turun YK-yhdistys

----------
Eriarvoisuus-sitsit

Tervetuloa sitseille, joissa kansallisuutesi muuttuu.

Oletko ruotsalainen, amerikkalainen, kiinalainen, etiopialainen vai intialainen? Tämä selviää Eriarvoisuus-sitseillä, jotka järjestetään osana TYYn kehitysyhteistyöviikkoa. Ilmoittautumisen yhteydessä päätät ainoastaan osallistumisestasi, kansallisuutesi arpoo järjestäjä. Sitseillä pääset istumaan muiden kansallisuuttasi edustavien henkilöiden kanssa samaan pöytään ja ruokailet maan perinteiden mukaisesti. Kaikkien kansallisuuksien alku- ja jälkiruoat ovat samat, mutta pääruoan aikana ruotsalaisen annos saattaa kerätä vatsanseudulle aivan toisenlaisia elintasomakkaroita kuin etiopialaisen pääruoka. Älä silti ole murheellinen, sillä juomatarjoilu on kaikille samanlainen. Nämä poikkititeelliset sitsit sekoittavat kulttuureja myös muilla tavoin, sillä sitseillä päästään nauttimaan eri tiedekuntien sitsitavoista.

Sitsit järjestetään 10.10.2013 klo 19.00 alkaen Uusiksella osoitteessa kirkkotie 6. Juhliminen kustantaa vaivaiset 12eur ja sisältää upean kulttuurielämyksen lisäksi alku-, pää- ja jälkiruoan, kaksi kaatoa valitsemaasi juomaa, snapsin sekä jälkiruoan yhteydessä tarjoiltavan punssin ja kahvin/teen. Pukeutuminen smart casual.

Ota siis riski, ettet sittenkään pääse tutustumaan upeaan etiopialaiseen pääruokaan ja ilmoittaudu 5.10 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kehysitsit at luukku.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset paikkatoiveesi ja ruoka-aine allergiasi. Ilmoita myös syötkö liha- vai kasvisruokaa ja juotko punaviiniä, valkoviiniä, olutta vai siideriä. Mukaan mahtuu 50 nopeimmin ilmoittautunutta.

Tervetuloa!

Anne Hyyppä
tiedottaja
Muusa ry
anmahyy at utu.fi


More information about the Yk-yhdistys mailing list