[Yk-yhdistys] Taksvärkki ry hakee kolmea osa-aikaista aluekoordinaattoria. Hakuaika 18.5. asti

Suvi Seppälä sasepp at utu.fi
Thu May 10 12:45:53 EEST 2012


Taksvärkki ry hakee lukuvuodelle 2012–2013 kolmea osa-aikaista aluekoordinaattoria vastaamaan kouluyhteistyöstä Turun, Joensuun ja Oulun alueilla

Taksvärkki ry kouluttaa vuosittain vapaaehtoisia kansainvälisyyskouluttajia tekemään kouluvierailuita suomen- ja ruotsinkielisillä peruskoulun yläluokilla, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Kouluvierailut keskittyvät pääkaupunkiseudulle sekä Oulun, Joensuun ja Turun alueille. Haemme nyt kolmea kansainvälisyyskasvatuksesta kiinnostunutta, reipasta aluekoordinaattoria kouluvierailutoiminnan yhteys-henkilöiksi omille paikkakunnilleen.

Aluekoordinaattorin työtehtäviin kuuluu 
• oman alueensa kouluyhteistyön hallinnointi
• alueen vapaaehtoisten kansainvälisyyskouluttajien tapaaminen ja tukeminen
• erilaisten toiminnallisten työpajojen vetäminen kouluissa mm. Guatemala-kampanjan teemoihin tai lapsen oikeuksiin liittyen
• yhteydenpito kouluihin ja opettajiin 
• Taksvärkin kansainvälisyyskasvatusmateriaalien tarjoaminen kouluille
• Taksvärkin edustaminen eri tapahtumissa 

Aluekoordinaattoreiden edellytetään osallistuvan lukuvuoden 2012–2013 Guatemala-kampanjaa ja kouluvierailutoimintaa käsittelevään koulutukseen 17.–19.8.2012 Vihdissä. Koulutuksen yhteydessä järjestetään myös perehdytys aluekoordinaattorin työhön. Koulutukseen osallistumiseen liittyvät matkakulut korvataan.

Aluekoordinaattorilta odotetaan:
• itsenäistä ja joustavaa työotetta
• sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
• koulumaailman tuntemus ja/tai kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta katsotaan eduksi

Aluekoordinaattorit tekevät tiivistä yhteistyötä Taksvärkin Helsingin toimiston kansainvälisyyskasvatuksen suunnittelijan kanssa. Työ on tuntiperusteista, ja siitä maksetaan palkkaa 10€/h. Tunteja kertyy oman aktiivisuuden mukaan 10–40 h/kk. Työhön liittyvät matka- ja puhelinkulut korvataan. Työ painottuu syyslukukaudelle, mutta aluekoordinaattorin toivotaan voivan sitoutua tehtävään koko lukuvuodeksi 2012–2013. Paikka sopii erinomaisesti opiskelijalle.

Aluekoordinaattorin työ on osa Suomalainen nuori globaalissa maailmassa -kehityskasvatushanketta, joka saa tukea ulkoasiainministeriöltä.
 
Lähetä hakemus ja ansioluettelo 18.5.2012 mennessä joko sähköpostitse (leena.honkasalo at taksvarkki.fi) tai postitse (Taksvärkki ry, Kumpulantie 7, 00520 Helsinki). Haastattelut toteutetaan Helsingissä tai tarvittaessa Skypen kautta tai puhelimitse. 

Kysy lisää:
Leena Honkasalo
Kansainvälisyyskasvatuksen suunnittelija
leena.honkasalo at taksvarkki.fi
09 5845 5504

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, jonka edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa suomalaista nuorisoa maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Lisätietoja Taksvärkistä ja kampanjasta: www.taksvarkki.fi. 
-- 
 
Leena Honkasalo
Kansainvälisyyskasvatuksen suunnittelija
Fostran i internationalism, planerare  
Development Education Officer 
 
Taksvärkki ry
Kumpulantie 7
00520 Helsinki
www.taksvarkki.fi 
Puh: 09 5845 5504 
Gsm: 041 5343 671 
leena.honkasalo at taksvarkki.fi


More information about the Yk-yhdistys mailing list