[Yk-yhdistys] Halisten maahanmuuttajalasten läksykerhotoiminta kevät 2011

Pirkko Aalto phaalt at utu.fi
Mon Jan 24 17:34:04 EET 2011


Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä monikulttuurisessa ympäristössä lasten parissa?

Turun YK-yhdistys on toiminut jo pitkään yhteistyössä Sateenkaari Koto ry:n kanssa, ja yhteistyö jatkuu innokkaasti. Yksi yhteistyön hedelmistä on Halisten maahanmuuttajalasten läksykerhotoiminta. Kerhossa autetaan lapsia läksyissä sekä pelataan ja leikitään erilaisia pelejä tukien koululaisten suomen kielen kehitystä.

Maahanmuuttajalasten läksykerho Halisissa aloittaa kevään toimintansa tiistaina 1.2.2011 ohjaajien kokouksen merkeissä Sari Lehdon avustuksella osoitteessa Kardinaalinkatu 3. Läksykerhoa järjestetään vapaaehtoisvoimin tiistaisin ja torstaisin klo 14-16. 

Kerhossa pääset tutustumaan Turun seudun maahanmuuttajiin ja uusiin kulttuureihin rennossa tunnelmassa, pelailun ja muun kivan merkeissä. Samalla pääset tekemään arvokasta työtä, sillä apuasi läksyjen kanssa varmasti arvostetaan. Mukaan voit tulla kokemustaustastasi riippumatta. Vapaaehtoisohjaajana pienikin panoksesi on lapsille suuri ja sopivan ohjaajajoukon ansiosta kerhossa ei tarvitse olla joka viikko, vaan miten sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä monikulttuurisessa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoa saat Sari Lehdolta osoitteesta sari.lehto at sateenkaarikoto.fi ja toki myös Sateenkaari Koto ry:n puheenjohtajalta Henna Junttilalta osoitteesta henna.junttila at sateenkaarikoto.fi

Ohessa kiitän kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä sitten syksyn 2009. Kiitos ihanista ajoista, ja onnea kaikille tulevaan. Elämäntilanteeni vuoksi olen estynyt ainakin toistaiseksi jatkamaan pestiäni organisointivastaavana. Tästä eteenpäin tiedotusta ja toimintaa organisoi uusi läksykerhovastaava Riitta Latva-Kyyny (riitta.laky at suomi24.fi). Aion kuitenkin jollakin tavalla olla toiminnassa mukana, joten minuunkin päin voi olla yhteydessä, jos mieltä jokin askarruttaa.

Ystävällisin terveisin,
Pirkko Aalto
Turun YK-yhdistys
monikulttuurisuus-vastaava 2010

* * *
Pirkko Aalto
phaalt at utu.fi
+358 45 1 377 555



More information about the Yk-yhdistys mailing list