[Yk-yhdistys] Sondip ry etsii vastaavaa toiminnanohjaajaa

"Suvi Seppälä" sasepp at utu.fi
Sun Feb 6 19:34:50 EET 2011


Toiminnanohjaaja, SONDIP/V-S monikulttuuristen yhdistysten liitto ry, Turku 

Etsitään vastaavaa toiminnanohjaajaa:


SONDIP - Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto ry on sitoutumaton kattojärjestö, jonka tarkoituksena on edistää monikulttuurisuusyhdistysten näkyvyyttä ja kuuluvuutta yhteiskunnassa, lisätä vuorovaikutusta ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä, edistää yhteiskunnan toimivaa monikulttuurisuutta sekä toimia jäsenyhdistystensä edunvalvojana.

Raha-automaattiyhdistys on myöntänyt Sondip ry:lle kohdennettua toiminta-avustusta Makosa-projektiin vuodelle 2011. Projektin tarkoituksena on antaa hallinnollista tukea ja ohjausta maahanmuuttaja- ja monikulttuuriyhdistyksille, jotta ne pystyisivät toimimaan ja säilymään kansalaisjärjestöinä. Lisäksi tavoitteena on maahanmuuttajayhdistysten valtaistuminen vähitellen myös asiantuntijapalveluiden tarjoajiksi. Hankkeen keskeinen osa on tiedotustoiminta, johon kuuluu mm. sisäinen ja ulkoinen viestintä, yhdistysten välinen sekä yhdistysten ja viranomaisten välinen viestintä sekä media- ja tapahtumatiedotus. Toinen keskeinen osa työtä on erilaisten tapahtumien suunnittelu, organisointi ja toteutus. 

Vastaavan toiminnanohjaajan tehtävänä on vastata hankkeen kokonaissuunnittelusta, sen toteutuksesta, budjetin seurannasta, tiedotustyöstä, verkostotyöstä, hallitusyhteistyöstä sekä raportoinnista.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai riittävää kokemusta alan työtehtävistä. Lisäksi hakijan on hallittava tavallisimmat atk-ohjelmistot, tunnettava yhdistystoiminnan käytännöt ja hänellä on oltava kykyä itsenäiseen, vastuulliseen ja monipuoliseen työntekoon ja toiminnan toteutukseen. Arvostamme kokemusta hanke- ja järjestötyöstä sekä maahanmuuttajien kanssa toimimisesta, median tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja hyvää ihmistuntemusta. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 
WWW-osoite:  http://www.sondip.com
Yhteystiedot:  Puheenjohtaja Hasan Habib, email: hasanhabib at hotmail.com, puh: 040 552 0369   
Työpaikan osoite:  Amiraalistonkatu 6, 20100 TURKU  

Työ alkaa:  07.03.2011  
Työaika:  kokopäivätyö 
Työn kesto:  yli 12 kuukautta 
Haku päättyy:  11.02.2011  klo 16:00 

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa Sondip ry:lle. 
Hakemukset joko sähköpostitse osoitteeseen info at sondip.com tai kuoressa osoitteeseen 
SONDIP - Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto ry. Amiraalistonkatu 6, 20100 Turku. Kuoreen ja sähköpostin otsikkoon merkintä "toiminnanohjaaja". 



More information about the Yk-yhdistys mailing list