[Yk-yhdistys] Eurooppatiedotuksen syyskuun menovinkit

Tuomola Juhana Juhana.Tuomola at formin.fi
Mon Aug 30 14:07:00 EEST 2010


Hyvä vastaanottaja,

Lähetän tässä viestissä Varsinais-Suomen Eurooppatiedotuksen syyskuun menovinkit.

Parhain terveisin,

Juhana  Tuomola
Eurooppatiedotus, Turku
puh. 010 3456 630


**************************************************************************************************************************************

Eurooppatiedotuksen avoimet yleisötilaisuudet syyskuussa 2010 Turun kaupunginkirjaston tapahtumatila Studiossa, Linnankatu 2.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, tervetuloa - välkommen!



Kuluttajansuoja EU:ssa - mennäänkö parempaan vai huonompaan suuntaan?
Iltakoulu Eurooppa tiistaina 7.9. klo 18.00- 20.00 Turun kaupunginkirjaston tapahtumatila Studiossa, Linnankatu 2.

Euroopan kuluttajakeskuksen johtaja Leena Lindström Kuluttajavirastosta kertoo kuluttajan oikeuksista ja ongelmista rajat ylittävässä kaupassa. Illan aiheena on myös EU:n kiistanalainen kuluttajansuojadirektiivin uudistus.


EU:n vapaaehtoistoiminnan teemavuosi 2011
Infotilaisuus maanantaina 13.9.  klo 15.00 - 16.30 tapahtumatila Studiossa, Linnankatu 2.
Vuosi 2011 on EU:ssa nimetty vapaaehtoistoiminnan teemavuodeksi. Se tarjoaa järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille kautta Euroopan mahdollisuuden tuoda esiin omaa toimintaansa ja sen merkitystä. Teemavuoden toivotaan myös houkuttelevan uusia ihmisiä vapaaehtoistoiminnan pariin. Vapaaehtoistoiminnan teemavuosi toteutetaan kaikissa EU-maissa. Suomessa teemavuoden kansallinen koordinaatiopiste on  Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE ja teemavuosi toteutetaan yhteistyössä Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n  kanssa.

Turun kaupunginkirjaston tapahtumatila Studiossa  maanantaina 13.9. klo 15.00 - 16.30 järjestettävässä infotilaisuudessa projektisihteeri Karoliina Tikka Allianssi ry:stä kertoo teemavuoden tarjoamista mahdollisuuksista erityisesti järjestöille ja muille vapaaehtoistoiminnan tahoille.


Elpyykö EU, kestääkö euro? Talouskriisin opetukset
Iltakoulu Eurooppa tiistaina 21.9. klo 18.00 - 20.00 Turun kaupunginkirjaston tapahtumatila Studiossa, Linnankatu 2.
Neuvotteleva virkamies Martti Salmi valtiovarainministeriöstä pohtii talouden näkymiä, euron tulevaisuutta ja talouskriisin opetuksia.





More information about the Yk-yhdistys mailing list