[Yk-yhdistys] TYYn alayhdistyskoulutuksia

Minna Hokkanen mkhokk at utu.fi
Tue Jan 23 13:07:15 EET 2007


Hei, 

Vuoden ja yhdistystoimijoiden vaihduttua TYY tarjoaa helmikuussa perinteisen koulutuspaketin alayhdistyksilleen. Ilmoittautuminen 4.2. mennessä sähköpostitse: tyy-jarjestosihteeri at utu.fi. Aktiivisimmin koulutuksiin osallistuvien yhdistyksien kesken arvotaan jälleen vuoro TYYn saunalle.

Yhdistystoimijat ma 5.2. klo 17.15-19.00 Edu 2

Koulutuksessa käsitellään yleisiä yhdistystoiminnan periaatteita ja hyviä käytäntöjä, joista kaikkien yhdistyksissä toimivien on hyvä tietää jotain. Lisäksi esitellään ylioppilaskunnan alayhdistyksilleen tarjoamia palveluja (mm. neuvonta, oppaat, ja avustukset). Kouluttajina TYYn hallituksen alayhdistysvastaava Laura Heinonen ja järjestö- ja tiedotussihteeri Mikko Soukkanen.

Taloudenhoitajat ti 6.2. klo 17.15-19.00 Cal 3

Yhdistyksen taloudenhoidon ja kirjanpidon perusteita. Kahdenkertainen kirjanpito, tilin avaaminen, tilinpäätös ym. Kouluttajana TYYn taloussihteeri Tuulikki Grönholm.

Puheenjohtajat (ja varapuheenjohtajat) ma 12.2. klo 17.15-19.00 Edu 2

Mitkä ovat puheenjohtajan tehtävät? Miten yhdistystä ja sen hallitusta johdetaan? Miten vastuuta ja työtä jaetaan tasaisesti? Kouluttajana TYYn vuoden 2006 alayhdistysvastaava Hanna Saarni.

Tiedottajat ja tapahtumanjärjestäjät ti 13.2. klo 17.15-19.00 Edu 3

Koulutuksessa käsitellään projektien suunnittelua ja toteuttamista sekä niistä tiedottamista. Esitellään TYYn tiedotuskanavia ja vastataan kysymykseen, miten lähettää vetävä lehdistötiedote. Kouluttajina Turun Sanomien edustaja, TYYn järjestö- ja tiedotussihteeri Mikko Soukkanen ja Katko ry:n aktiivit Jenni Valtonen ja Outi Leskinen.

Lehtien toimittajat ma 26.2. klo 17.15-19.00 Edu 2

Koulutuksessa käsitellään yhdistyksen lehden tekemiseen liittyviä kysymyksiä. Miten lehti tehdään? Miten siitä saadaan parempi? Mitkä ovat päätoimittajan tehtävät ja haasteet? Asiantuntijana Filen ex-päätoimittaja Pekka Salmela.

Ainejärjestö edunvalvojana ti 27.2. klo 17.15-19.00 Edu 2

Ainejärjestön edunvalvontakoulutus on tarkoitettu ainejärjestöjen opintovastaaville ja muille opintoasioihin vaikuttamisesta kiinnostuneille. Koulutuksessa käydään läpi tärkeitä opiskelijavaikuttamisen kohteita ja toimintatapoja, sekä jaetaan kokemuksia ja vastataan kysymyksiin. Kouluttajina toimii ylioppilaskunnan koulutuspoliittisista asioista vastaavia toimijoita.


t. Minna Hokkanen





More information about the Yk-yhdistys mailing list