[Yk-yhdistys] Turun Mahdollisuuksien tori 2007, tarjolla käytännön kokemuksia!

Anne Nokua amnoku at utu.fi
Mon Jan 22 15:17:50 EET 2007


Heips yhdistys ja uudet naamat!

Kehitysyhteistyön Palvelukeskuksen koordi Mahdollisuuksien toreja ympäri Suomen. Turussa Turun YK -yhdistys toimii tapahtuman vastuujärjestönä. Tarjolla olisi upeita kokemuksia innokkaille puuhailijoille ja tehtävää löytyy laidasta laitaan! 

Mahdollisuuksien torista puhumme hallituksen kokouksessa nyt torstaina 25.1 klo 17 Juseliuksen talossa, Ystävyyden talossa. 

Tervetuloa uudetkin ihmiset!



**********************************************************************************************************************************

TERVETULOA
RAKENTAMAAN VUODEN 2007 TURUN MAHDOLLISUUKSIEN TORIA ENSIMMÄISEEN SUUNNITTELUKOKOUKSEEN!

Aika: tiistaina 30.1.2007 klo 18 alkaen
Paikka: Kansainvälinen Kohtauspaikka, Vanha Suurtori.

MAHDOLLISUUKSIEN TORI?
Mahdollisuuksien toreja järjestetään vuosittain kymmenillä paikkakunnilla Rovaniemeltä Maarianhaminaan. Mahdollisuuksien tori on ikkuna kansalaisyhteiskuntaan. Koko perheen tapahtumassa on tarjolla elämyksiä ja tietoa maailman tilasta. Toreilla on järjestöjä esittelemässä toimintaansa ja kertomassa muun muassa reilusta kaupasta, lasten oikeuksista ja eri maiden kulttuureista. Monikulttuurisuus- ja kehitysyhteistyökysymyksiin perehtyvän tapahtuman vuoden 2007 teemana ovat lapset.

SUUNNITTELUKOKOUS?
Suunnittelukokous on järjestötapaaminen, joka pidetään pari kertaa kuussa ja jossa rakennamme yhdessä Mahdollisuuksien toria. Tapahtuma on mainio tapa päästä esittelemään järjestön/yhdistyksen yms. toimintaa. Yhdistyksien osaamista tarvitaan tapahtuman suunnitteluun, ohjelmantuottamiseen (työpajat, näyttelyt, seminaarit jne.), eri ruokakulttuurien esilletuomiseen, tiedottamiseen ja värikkään ja kauniin torin luomiseen. Kaivattuja ovat esimerkiksi tiedottajat, mainoksien ja flyereiden suunnittelijat ja jakajat, kasvomaalarit sekä tapahtuman ”lavastajat”/ koristelijat jne. Innokkaille riittää reilusti mielenkiintoisia mahdollisuuksia saada uusia kokemuksia!

WWW.MAHDOLLISUUKSIENTORI.FI?
Uudistuneilta sivuilta löydät yleistä ja tarkempaa tietoa tapahtumista, mm. seuraavan suunnittelukokouksen tiedot päivitetään myös sinne. Siellä on tietoa Turun menneistä toreista ja sinne päivitetään tulevan torin ohjelmaa. Tietoa järjestöille –osiosta tulee löytymään tärkeitä päivämääriä ja ilmoittautumiseen liittyviä ohjeita. Osallistuvat järjestöt –osioon yhdistyksillä on mahdollisuus saada linkki omille sivuilleen. 


Terveisin, 

Anne Nokua
Mahdollisuuksien torin yleinen koordinaattori
Turun YK-yhdistys

Sonja Lindholm
Mahdollisuuksien torin projektikoordinaattori

Saila Tykkyläinen
Mahdollisuuksien torin taloudenhoitaja





More information about the Yk-yhdistys mailing list