[Yk-yhdistys] Läksypiiriä!

Maiju Selin maseli at utu.fi
Thu Feb 8 17:03:19 EET 2007


Hei kaikki!

Selailkaapas kaikki lapsista ja monista kulttuureista kiinnostuneet ihmiset kalentereitanne ja katsokaa, löytyiskö vapaata aikaa jonain keskiviikkona klo 12-15. Silloinhan on siis maahanmuuttajalasten läksypiiri Halisissa (Kardinaalinkatu 3). Siellä YK-yhdistysläiset ja Sateenkaarikotolaiset auttavat ala-asteikäisiä lapsia läksyjen teossa, tarjoavat välipalaa ja kuuntelevia korvia lasten jutuille ja lukevat ja halutessaan leikkivät tai pelaavat lasten kanssa. Mikäli Sinulla riittää aikaa ja kiinnostusta tällaiseen toimintaan, laita sähköpostia allekirjoittaneelle ja kerro, koska pääsisit mukaan! Kaikkien apu on erittäin tärkeää ja tervetullutta, mitään varsinaisia erityistaitoja ei tarvita ja vanhemmilta konkareilta voi aina kysellä mieltä askarruttavia asioita!

Tässä vielä muistutukseksi tämän kuun vuorolista ja sitten maaliskuun lista, joka vielä kaipaa ihmisiä (jokaiselle kerralle kaivattaisiin yhteensä ainakin kaksi henkilöä):

14.2. Paula, Johanna ja Linda
21.2. Hiihtoloma, ei läksypiiriä
28.2. Saija ja Mari

7.3. 
14.3. Maiju ja ?
21.3.
28.3. Elina ja ?

Pakkasterveisin Maiju

-----------------------------------------------------------------
"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."


More information about the Yk-yhdistys mailing list