[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Arkeologi Kymenlaakson museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Syys 21 12:20:56 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Arkeologi Kymenlaakson museoon
--------------------------------------------
Avoinna arkeologin virka Kymenlaakson museossa!

Kymenlaakson museo hoitaa merkittävää alueellista vastuumuseotehtävää historiallisesti kiehtovassa maakunnassamme. Nyt haemme joukkoomme toimeen tarttuvaa ja monipuolista tehtäväkenttää hallitsevaa arkeologia. Tehtävä painottuu aluevastuumuseon lakisääteisiin viranomaistehtäviin, kuten lausuntojen laatimiseen ja neuvotteluihin osallistumiseen tiimin toisena arkeologina. Työhön kuuluu lisäksi arkeologisia kenttätöitä, niiden raportointia, tietorekistereiden käyttöä ja päivitystä sekä asiakaspalvelua.

Kymenlaakso koostuu rakennetuista kaupunki- ja teollisuus-, rannikon, saariston ja maaseudun kulttuuriympäristöistä sekä talousmetsistä. Erityispiirteinä ovat Kymijoen varren ja merenrantojen muinaisjäännökset sekä historiallisen ajan linnoitus- ja puolustusvarustukset.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena arkeologia. Lisäksi edellytetään riittävää perehtyneisyyttä arkeologiseen kulttuuriperintöön ja museotyöhön.

Kokemus arkeologisista kenttätöistä ja viranomaistehtävistä sekä Kymenlaakson alueen tuntemus lasketaan hakijalle eduksi. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja aktiivista otetta työhön sekä riittävää alan rekistereiden hallitsemista. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää ajokorttia.

Kymenlaakson museo toimii Kotkan kantasatamassa Merikeskus Vellamossa, arkkitehtuuriltaan yhdessä Suomen vaikuttavimmista museorakennuksista.
Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 3 047, 48 €/kk + mahdolliset työkokemuslisät.

Virka täytetään 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Hakijan on toimitettava hyväksytty todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietoja antavat:
museotoimenjohtaja Terhi Pietiläinen terhi.pietilainen at kotka.fi p. 040 1208667 tai intendentti Marja Salmijärvi marja.salmijarvi at kotka.fi p. 040 350 6367

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7–14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Hakuaika tehtävään päättyy 16.10.2023 klo 15.00.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
terhi.pietilainen at kotka.fi


Ilmoitus vanhenee: 16.10.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/arkeologi-kymenlaakson-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko