[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museomestari Porin taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Marras 17 14:45:23 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museomestari Porin taidemuseoon
--------------------------------------------
Porin taidemuseo hakee joukkoonsa museomestaria, jonka tehtävät painottuvat taidekokoelmien ja niiden varastotilojen ylläpitoon sekä kokoelmateosten sijoitustoimintaan kaupungin toimitiloihin. Lisäksi museomestari avustaa näyttelyiden ripustuksissa. Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museomestari-pori-18-14-23/

Hakuaika päättyy 6.11.2023 kello 15.

Museomestarin toimenkuvaan sisältyy taideteosten säilytys-, pakkaus- ja ripustusratkaisujen suunnittelua ja toteutusta, taidekonservaattorin ja kokoelma-amanuenssin avustamista kokoelmateosten inventoinnissa ja huollossa, teosten siirtojen suunnittelu ja kuljetus taidemuseon pakettiautolla sekä kokoelmateosten ripustaminen kaupungin toimitiloihin. Tehtäviin kuuluu myös taidevarastotilojen kunnon valvominen ja yhteyshenkilönä toimiminen kiinteistönhuoltoon liittyvissä asioissa. Museomestari toimii taidevarastojen turvallisuushenkilönä ja ylläpitää pelastussuunnitelman mukaisesti kokoelmaturvallisuutta. Lisäksi museomestari osallistuu tarvittavissa määrin näyttelyiden ripustukseen.

Tehtävän vaatimuksena on museomestarin ammattitutkinto tai soveltuvat tiedot ja taidot, B-ajokortti sekä hyvä suomen ja vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Tehtävä edellyttää teknisen käsityön taitoja ja halukkuutta oppia jatkuvasti uutta. Mikäli tehtävään valittavalla ei vielä ole museomestarin ammattitutkintoa, hän sitoutuu suorittamaan koulutuksen oppisopimuksella.

Hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä omien töiden organisointikyky ovat eduksi tehtävässä onnistumisessa. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja, itsenäistä, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä kiinnostusta nykytaiteeseen ja kulttuuriperinnön säilyttämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Museomestarin ammattitutkinto tai soveltuva koulutus tai työkokemus. Mikäli tehtävään valittavalla ei vielä ole museomestarin ammattitutkintoa, hän sitoutuu suorittamaan koulutuksen oppisopimuksella. Lisäksi edellytämme B ajokorttia.

Eduksi luetaan kokemus taiteen tai museoesineiden käsittelystä. Teknisen käsityön taidot. Hyvät kommunikaatiotaidot. Halu kehittyä tehtävässä ja parantaa työskentelyprosesseja. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja suunnitelmallisuuteen sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Porin taidemuseo on professori Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelman ympärille vuonna 1981 perustettu nykytaiteen museo. Porin taidemuseo hallinnoi lähes 4000 teoksen laajuisia kokoelmia, jotka painottuvat 1900-luvun taiteeseen ja nykytaiteeseen. Museon näyttelyt esittelevät kansainvälisen ja kotimaisen taiteen ajankohtaisia ilmiöitä. Porin taidemuseon yhteydessä toimii Poriginal Galleria. Porin taidemuseo toimii Satakunnan alueellisena vastuumuseona. Porin taidemuseossa on 14 vakituista työntekijää.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
anni.venalainen at pori.fi


Ilmoitus vanhenee: 6.11.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museomestari-porin-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko