<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
<style type="text/css" id="owaParaStyle"></style>
</head>
<body fpstyle="1" ocsi="0">
<div style="direction: ltr;font-family: Tahoma;color: #000000;font-size: 10pt;">
<div style="direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt;"><font face="Arial">Hei!<br>
<br>
Tervetuloa arvioimaan marjamehutuotteita! Aistinvaraiset arvioinnit järjestetään 24.–26.3.2015 Turun yliopiston Biokemian laitoksella Arcanumilla osoitteessa Vatselankatu 2. Arviointeja järjestetään tiistaista torstaihin tasatunnein klo 8-16. Kukin arvioija
 osallistuu yhteen n. 20-30 minuutin arviointiin.<br>
<br>
Tutkimukseen osallistujilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista. Huomioithan kuitenkin, että tutkimus ei sovellu gluteenitonta tai viljatonta ruokavaliota noudattaville.<br>
<br>
Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen sähköpostitse osoitteeseen kaihal@utu.fi. Kerro viestissäsi kaikki sinulle sopivat arviointiajat (esim. ti 24.3. klo 8, ke 25.3. klo 14-16). Saat paluuviestillä tiedon sinulle varatusta arviointiajasta sekä saapumisohjeet.<br>
<br>
Arviointi on osa Turun yliopistossa tehtävää pro gradu -tutkielmaa. Tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Kaisa Halme (kaihal@utu.fi) ja FT Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen@utu.fi)<br>
<br>
Tervetuloa maistelemaan!<br>
<br>
Kaisa Halme<br>
Turun yliopisto<br>
<br>
<br>
<br>
Hi! </font>
<div><font face="Arial"><br>
Sensory evaluations will be organized also in English: You are welcome to taste and evaluate berry juice products!</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
Sensory evaluations take place in March 2015 from Tuesday 23th to Thursday 26th every hour between 8 am to 4 pm in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku. Each participant attends to just one approx. 20-30 min evaluation session.</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
You don’t need to have previous experience from sensory evaluation. But note that study doesn’t fit for gluten- or grain-free diets.</font><font face="Arial"><br>
</font><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Take a part for study by email kaihal@utu.fi. Let me know the suitable times when you would be able to come (e.g. Tue 24.3. 8 am; Wed 25.3. 2-4 pm).&nbsp; We will email you the time that will be reserved for you and instructions to arrive.</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div>
<div><font face="Arial">This sensory evaluation is part of pro gradu- thesis in Turku University. If you have some further question about the study, please don’t hesitate to contact Kaisa Halme (kaihal@utu.fi) or PhD Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen@utu.fi)</font><font face="Arial"><br>
</font><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Welcome to taste!</font><font face="Arial"><br>
</font><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Kaisa Halme</font><font face="Arial"><br>
Turku University</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">---</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Viestin välitti:</font></div>
<div><font face="Arial"><br>
</font></div>
<div><font face="Arial">Salli Keinänen</font></div>
<div><font face="Arial">Tiedotusvastaava, TYK ry</font></div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>